Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 16 hodinami, matkogin napsal:

Tak sa pochvalte kto ju má vymenenu za akú náhradu a hlavne ako dlho už s ňou jazdí musím ju vymeniť tak aby som vedel akú zhanat 

viz. můj příspěvek výše :-) zatím svítí ... pokud máš tedy na mysli žárovku denního svícení .... Blinkr doufám měnit nebudu, protože tam už asi jen tak nedosáhnu z motorového prostoru ...

Upraveno uživatelem ceskolipak
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tak včera jsem úspěšně vyměnil obě žárovky. Sehnal jsem originál za cca 300,- za kus takže náhradu jsem vůbec neřešil. Výměna snadná nic jsem nemusel demontovat. Odspodu povolit větším torxem, utáhnout to šlo rukou. Původní vydržely cca 90000km

Odesláno

Musím zaklepat, ale už mám 97tkm a denní svícení stále původní:super. Tak snad jsem to nezakřikl...

A protože stále žádná LEDka nemá homologaci, tak tam při případné výměně zase půjde žárovka. Za nějaké dohadování s policajtem, zvlášť v zahraničí mi to nestojí.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nevíte někdo jestli existuje nějaká náhrada za žárovku do předního blinkru na P 5008 r.v. 2012? Nebo musím do peugeotu? Protože tady v obchodech ji nedokážou sehnat.

Odesláno

Asi pouze Peugeot, největší výrobce autožárovek u nás uvádí: " Žárovka dosud není uvolněna pro aftermarket, nelze objednat. " 

• O 2 měsíce později...
Odesláno

...takže obe žiarovky denného svietenia dnes vymenené za cca 10 min. a na demontáž použitý torx bez demontáže čohokoľvek iného. Ruka vôjde, len ju treba trochu zalomiť. Montáž novej žiarovky bez náradia.Cena žiaroviek do 40 € aj s dopravou. Zabudol som nafotiť...

Odesláno
před 23 hodinami, Maroš 1975 napsal:

...takže obe žiarovky denného svietenia dnes vymenené za cca 10 min. a na demontáž použitý torx bez demontáže čohokoľvek iného. Ruka vôjde, len ju treba trochu zalomiť. Montáž novej žiarovky bez náradia.Cena žiaroviek do 40 € aj s dopravou. Zabudol som nafotiť...

Len ja mám ruku jak lopatu zatiaľ som to skúšal neúspešne tak svietim stretavackami 

Odesláno
V 24. 2. 2017 at 19:44, matkogin napsal:

Len ja mám ruku jak lopatu zatiaľ som to skúšal neúspešne tak svietim stretavackami 

ja som svietil tak isto, lebo chvíľu trvalo kým mi žiarovky prišli. Pata je blízko ak Ti to nepôjde, tak sa zastav za mnou. Kú si žiarovku, priprav si torx (tuším 45 to bol) a ostatné je len o hrúbke ruky a dĺžke prstov:):)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak som menil pravu dennu ziarovku a pri vyberani mi spadla niekam dole. Menil som ju za staru z rozbiteho svetlometu, takze som ju mal aj z objimkou a namontoval som ju.

Otazka teraz znie, co s tou spadnutou? Zhora ju nikde nevidim, ani sa mi ju nepodarilo nahmatat. A netusim ako rozobrat podbeh. Mozem ju tam nechat? Vyzera to, ze ani nema kade vypadnut, akurat sa tam asi rozbije, ked pojdem po hrboloch a bude nadskakovat

:mad::myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno
V 26. 2. 2017 at 16:22, Maroš 1975 napsal:

ja som svietil tak isto, lebo chvíľu trvalo kým mi žiarovky prišli. Pata je blízko ak Ti to nepôjde, tak sa zastav za mnou. Kú si žiarovku, priprav si torx (tuším 45 to bol) a ostatné je len o hrúbke ruky a dĺžke prstov:):)

Tak žiarovka prišla skúšal som to najprv s nervami potom 2cigaretky a s kludom angličana som to vymenil 

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

tak mě to též dohnalo. Objednáno, až přijde, čeká mne výměna.

tak včera i vyměněno, díky 5k8 za návod, ač na rozdíl od jiných vozů, je to tady celkem solidně přístupné, přesto jsem s tím strávil přes půl hodiny, párkrát místo denního svícení otočil žárovkou blinkru, a protože po pootočení nešla žárovka úplně snadno vyndat ven, tak jsem ještě váhal, jestli něco nedělám špatně. Nakonec se povedlo ;)

Upraveno uživatelem Pacho69
  • O 6 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...