Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

INTERNET od UPC, O2, atd. - zkušenosti


Vertex

Recommended Posts

Zdar,

mám problém s poskytovatelem internetu, s minulým jsem ukončil službu jelikož neni schopen na náš dům dopravit signál a tak sháním někoho novýho.

Vzhledem k poloze naší střechy je to docela problém, jsme za kopcem, neni nikam vidět, bída. Řešením by mohl bejt někdo z megaoperátorů. V současnosti je docela dobrá nabídka od UPC s cca 80ti programama na telku nebo jen solo internet od O2.

Jelikož na O2 se názory docela různí, rád bych si tu přečetl ten váš. Stejně tak jestli někdo nemá net s telkou od UPC.

Díky za vaše postřehy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud máš možnost UPC netu tak ho ber, rychlosti jaký nabízí nemá nikdo jiný.

Jinak O2 je asi to nejlepší co dnes mužeš získat, odezva a stabilita je naprosto bezkonkurenční. Dráty jsou dráty. Je tu ale jedno ALE, záleží jak daleko jsi od ustředny, pokud jsi někde v centru tak nebude problem, ale čim dál tim hůř, ja mam např asi 5km ustřednu a rychlost 1,6Mbit, ale tady není jiná možnost takže jsem vicemeně spokojený. Když jsem bydlel v Nachodě tak jsem měl internet přes Wifi mistniho poskytovatele a to byla katastrofa, vypadky, odezva hrozná, po přechodu na ADSL jedna báseň, rychlost byla 7Mbit a stabilní, takže mužu doporučit

Jakykoliv problem vyřešen do 24 hodin, a to i když jsem si tady připadal že si vymýšlím, nakonec měli nějaký problem na ustředne, ale to bude ruzný od města k městu, to je o lidech

[upravil dne 30/10/11 22:23 od Radek Hurvajz]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasím s Radkem, pokud máš možnost UPC tak ho ber, jinak od O2 jsem měl net asi 3 roky a spokojenost, pokud byl nějaký problém, tak to vyřídili ještě během dne, jen je tam ten problém s ústřednou, já od ní byl cca 230 metrů, takže rychlost u 8/MBit cca 5,5 až 6, jinak to stejný ještě nabízí i T-mobile, kam jsem přešel od O2, zatím tam jsem asi rok a stejná spokojenost jako u O2, navíc teď přechází od ADSl k VDSl, kde je rychlost o cca 2x vyšší než u ADSl a za stejný peníze:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

UPC mám už několik let a v podstatě jsem spokojený. Výhrady by se našly, ale jsou to v podstatě drobnosti - nic prostě není a nikdy být nemůže 100%ní, leda že bychom si službu provozovali sami pro sebe. Jakmile kupujeme nějaký produkt, tak prostě nemůže být bezchybný, páč by nebylo proč zlepšovat/zdražovat :aut

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám od O2 i IPTV a všechno běhá dobře. Mám ten základní osmimegabit. Malý problém mi nastává jenom při HD pořadech, poté je poznat na internetu, že je pomalejší, O2 uvádí, že na internet vždy nechá min. 512 kbps, ale spíš bych řekl, že to je méně.

O spolehlivosti tu řeč byla, nevzpomínám si na nějaký výpadek, když už, pak je to v řádu promilí. To už častěji u nás vypadává proud ... S UPC žádné zkušenosti nemám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měli jsme UPC a se samotným netem žádnej problém vše v poho. Ale poté co jsem kvůli škole potřeboval net na privátě tak jsem si bláhově myslel,že smlouvu od rodičů přesunu tam a začal kolotoč dohadování a potahování. Nejdřív potvrdili, že můj požadavek není problém,ale jak se ukázalo byl to téměř neřešitelný problém. Nemám s nima dobrý zkušenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud dáš jakyhokoliv jinyho poskytovatele ADSL, Vodafone, T-Mobile, Novera, Volný tak je všechno stejný, jen učty chodí od někoho jiného a servis se malinko prodlouží, pronajimají si službu od O2 a tak potom zavady hlásí na O2 a tim je delši doba vyřízení, komunikuješ vlastně přes prostředníka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud máš už pevnou, tak mi kdyžtak pošli tel. číslo do SZ. Zjistím ti dostupnost (vzdálenost od ústředny-předpokládanou rychlost) a případně pomůžu, kdyby náhodou byly nějaký komplikace ;) Možná by se zadařila i nějaká menší sleva:papa

[upravil dne 2.11.11 14:24 od MJSytic]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co se týká ADSL případně VDSL věc která se mi na tom nelíbí je agregace. To je zhruba, jak moc se dělíš o rychlost s ostatními. Proto je ta udávaná rychlost AŽ 8mbit/s

Je pravda, že pokud to nejde vzduchem ( dnešní technologie jsou úplně o něčem jiném jak před pár lety kdy stačilo zapnout mikrovlnku a najednou jste byli bez netu )

musí to kabelem nebo přes satelit. Satelitní internet je docela pálka co jsem posledně koukal a navíc žádný závratný rychlosti.

Takže největší favorit je opravdu O2, jak psali výše. Pokud si pořídíš T-mobile nebo jiného poskytovatele ADSL budeš pořád připojenej po drátech telefoniky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...