Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koupě 607čky


CassidyCZ

Recommended Posts

Hanění 607my tu již bylo dost :D Ale já krom \"dětských nemocí\" jsem zatím nic řešit nemusel. A už jsem někde psal, byl to můj sen a tak jsem si ho splnil. Ale pokud narazíš na vola v bazaru a ještě vrak, tak to je smrtelná kombinace. 607ma je krásná, ale jak už tady někdo psal, neměla by bejt dodřená a pobouchaná, je to majestátní loď a podle toho by tak měla vypadat ..... ale za 80 takovou nenajdeš.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 roky později...

Ahoj všichni, uvažuji o koupi 607 a nevím zda do toho jít či nejít. Chci v každém případě automat a dobrou výbavu. Na tipcars.com jsem našel jednu, ale nevím co si o tom myslet. Je to 2,7 HDi, takže nevím nic o tomto motoru.

http://www.dasweltauto.cz/Car/792008/607-2-7-hdi

Ani nevím jak třeba je spolehlivý tento prodejce. Chtěl bych požádat vše co k tomu mohou něco říct aby mi poradili. Auto má sloužit jako firemní limuzína, na služební cesty a tak.

Napadá vás někoho něco v čem by mohl být problém. Nechal jsem si vyjet historii a jediné co jsem zjistil, že je z ČR a že za poslední 3 roky najeto jen 10 tisíc km. Ale bylo už vystaveno dřív k prodeji. za jinou cenu jinde:

http://www.zdarma-bazar.cz/smazat/359123

 

Děkuji za jakékoliv nápady a rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Motomoto: Nevím co bys chtěl slyšet. Osobně bych hledal od r.2006. Proč, učitě najdeš vlákno o 2.7 a třeba je to problém toho auta, nebo ten problém mělo .Je zajímavý rozptyl cen od 89-199tis za auto stejného ročníku. U všech psáno perfektní stav a obvyklé bláboly.

Už jsem se setkal s majiteli několika 607 a v podstatě žádný s nimi neměl nějaké zásadní problémy, které by se nenašly u jiných aut. Na STK se vždycky pobavím s chlapama a taky nemají nějakou negativní zkušenost s 607, tak já nevím. Automat máš v autě, tak netřeba ti radit :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se změnilo po roce 2006? Já měl podle toho co jsem našel, za to, že ty změny se už týkají i 2005. Převodovka, ovládání pod volantem, vnější facelift a podobně. Že už to je ten nový model. Ony pak byly ještě nějaké další změny? Díky za veškeré informace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tom máš pravdu, to se ale netýkalo motoru 2.7, kde byla podle všeho udělána nějaká úprava. Možná se to netýká toho auta.

Mohu srovnat 607 před a po FL a je to docela rozdíl, když sedneš do verze před FL. 

Upraveno uživatelem Agrafik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2,7 motor se dává až do té po faceliftu verze a nikde jsem nic nenašel o nějaké další změně. Pokud je někde něco k přečtení tak mi prosím dej odkaz. Myslel jsem že tu najdu více názorů pro to zda do toho jít a nebo utéct. Tak třeba se ještě někdo najde.

Díky zatím

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stib To Bojím se všeho. A to si nedělám legraci. Na autě si vyměním sám maximálně žárovku a to si u toho ještě zlomím ruku. (u 807 to málem tak bylo)

Tak právě se ptám co si kdo o tom myslí. Ale nějaké skutečné informace, třeba nějaký uživatel 607 2,7 by se moc hodil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemam sice 2,7 ale ak to mysliš važne,že si s problemami vymeniš ako tak iba žiarovku,tak potom by bolo mať dobre v hladačiku neake od roku 2012 -2013 predsa len je tam menšia pravdepodobnosť neakej poruchy aj keď človek nikdy nevie pokaziť sa niećo može aj na fungel novom aute.Neber to ako vysmech len ako moj nazor,lebo ozaj ak sa Ti niećo podrbe(každe auto sa kazi) tak v servise tak peeeekne ošklbu!To je istota!Alebo si zohnať šikovneho a lacneho mechanika a je vec vyriešena  ;) Toť moj nazor......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dnes je tazko kupit auto pekne a vykonne a za rozumnu cenu.

mam staru 605 z 99 roku, ale dnes by som si nevybral auto pod 30 000€, podla vkusu, vykonu, pohodlia a tak.

nove auto by malo jazdit takpovediac bez poruchy tie 4-5 rokov. ( predpokladajme).

Rodicia mali Astru G, 1,4 b, a za 7 rokov len vymenili olej,filtre, klimu dezinfikovali a to bolo vsetko. naj 72 000 km.

na mojom som spravil za 6 r  160 0000 km, ale ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oběma děkuji za názor a vůbec to neberu jako výsměch. Ale jednoduše počítám. Nové auto s takovou výbavu a třídě je záležitost víc jak milion. Když koupím auta za 100 tisíc, tak mám několik set tisíc na opravy. Pokud to nebude auto, které je velmi velmi poruchové a nebo podvod, třeba omlazené, či stočené o řádově stovky tisíc km.

Takže toto je jasné, že asi nikdo neodhadne, ale skutečné zážitky a poznatky vlastníka této motorizace by mě zajímaly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau, náhodou prodávám svoji 607, kdyby někdo měl zájem mrkněte na: http://www.sbazar.cz/zdenekk/detail/9244931-prodam-peugeot-607-22hdi-98kw-133k-rv

v případě zájmu napíšu více info na email  ;)..Jinak mám inzerát i tady na klubu, ale nechce se zobrazit v inzerátech :myslim

Upraveno uživatelem Zdenas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...