Guest Kamik-N Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Tak XSovej nárazník objednanej měl bych ho mít do pátku doma Na vánoční sraz ale přijedu s tutím nárazníkem doufám že kamarád přes víkend stihne nalakovat ten nárazník V pondělí očekávám zásilku od KN vložka do origo sání Pokukuju po intercooleru No a další táta si koupil v DE za super cenu Angels eyes na svojí 206 nakonec je dává mě že prej o víkendu jde pryč, tak je zatím nahodím a upravím seriovky a udělám relátka podle angelsu Plato chci potáhnout do stejný kůže jako mám ty sedačky Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Novinky! http://o-conr.rajce.idnes.cz/nova_image/ Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Děkuju Za pochvalu :-) No práce už je tam minimální :-) ale pořád bude co dělat měnit předělávat :-) Zítra odvážím nárazník na lak :-) Sháním boční lišty na lak, Měli by mi příští týden nové kola :-) jen prozradím že to budou taky 17 :-) Dále budu mít možná na prodej 17 co měl Rejty, Kubajs 306 GTi Znak už je zpět v černé lesklé :-) Růžová byla jen na zkoušku :-) Příští týden budu přehazovat světla zpět na serie :-) Jen bych se chtěl zeptat čím se ošetřuje kůže na kapotu ? Dále je tu někdo z Plzně kdo má Origo diagnostiku na peugeot at nemusím do peugeota. Klidně se srazím i s pár peugeotíma Plzenákama :-) at se známe :-) Tady je fotka skoro hotového interiéru http://o-conr.rajce.idnes.cz/Peugeot_novej_cumak/#PC090568.jpg Citovat
PouLa Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 kdyz by ses chtěl někdy srazit tak neni problem Stuchy uz poradal jakoby dva srazy..na jeden prijelo vic lidi a na tom co sem byl i ja sme byli tri ale myslim si ze kdyz nahodime zas nejaky datum tak se nekdo prida jinak pekna prace jen tak dale Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Se nějak domluvíme :-) rád přijedu na sraz :-) Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Kdo bude mít zájem o mé 17 tak jsou na prodej :-) Citovat
Rejty Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 PŘEHNANÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ KOLA....viděl sem....přehnaný!!!!!!!!!!!!!!!!! víc nepofim:P:roker Citovat
oni Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 kolik by si chtel za ty kola? jaky maji ET?? Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 Mám další novinky :-) Tady jsou fotky http://o-conr.rajce.idnes.cz/Po_laku_-#2012-01-0812.47.04.jpg [upravil dne 8/1/12 13:28 od Kamik-N] Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 co ze prodavas kola ? jsi je teda moc dlouho nemel ? Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 :-) Já jsem si teď objednal nový kola, jako mám je fakt rád :-) tak uvidím :-) ještě nutně je prodat nepotřebuji :-) Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Nová milenka :-* já už s nima i spím Uploaded with ImageShack.us [upravil dne 12/1/12 11:05 od Kamik-N] Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 17 předek 7,5J, zadek 8,5J gumy objednány 195/40 :-) Novinky jsou jen ty kola a že musím udělat kotouče :-( jsou úplně sjetý nevydrží mi ani už do února :-( Takže se chci zeptat Brembo AP a mají o proti obyč Brembo napsané u toho vnější větraní nevíte jak to myslí ? chtěl jsem zimmermany ale ty na 206 mojí nemají asi skladem, Ptám se proto že budu kupovat za nákupku ty kotouče s destičkama. Tak u nás na Plzensku první sníh tak jsem pofotil při cestě :-) Uploaded with ImageShack.us Toho výfuku si nevšímejte trošku jsem ho urval při prvním sněhu Uploaded with ImageShack.us [upravil dne 14/1/12 16:19 od Kamik-N] Citovat
NuF!k Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 Jeslti jsou to pravá RS tak je to paráda pěkný zajímavá mě kolik udělaj parády na autě Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 Jsou to repliky, ale musím uznat že to od pravejch RS nerozeznám koukal jsem na detailnější fotky BBS RS origo a jsou ty repliky perfektně udělané že nejsou rozeznatelné až na to že to je :-) jednodílné :-)ale pod gumou to nebude poznat Citovat
safi1 Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 Paradne kolečka...Mozem sa opytat ze kde si ich zohnal? su nove? Citovat
oni Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 a kde si je sehnal ak olik te staly?? moc pekna kolecka. ja bych radsi BBS LM Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.