Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Šedá myška by Kamik

Recommended Posts

Odesláno

:D Tak XSovej nárazník objednanej měl bych ho mít do pátku doma :)

Na vánoční sraz ale přijedu s tutím nárazníkem doufám že kamarád přes víkend stihne nalakovat :) ten nárazník

V pondělí očekávám zásilku od KN vložka do origo sání

Pokukuju po intercooleru :)

No a další táta si koupil v DE za super cenu Angels eyes na svojí 206 nakonec je dává mě že prej o víkendu jde pryč, tak je zatím nahodím a upravím seriovky a udělám relátka podle angelsu

Plato chci potáhnout do stejný kůže jako mám ty sedačky :)

• O 3 týdny později...
Guest Kamik-N
Odesláno

Děkuju :) Za pochvalu :-) No práce už je tam minimální :-) ale pořád bude co dělat měnit předělávat :-)

Zítra odvážím nárazník na lak :-)

Sháním boční lišty na lak, Měli by mi příští týden nové kola :-)

jen prozradím že to budou taky 17 :-)

Dále budu mít možná na prodej 17 co měl Rejty, Kubajs 306 GTi

Znak už je zpět v černé lesklé :-) Růžová byla jen na zkoušku :-) Příští týden budu přehazovat světla zpět na serie :-)

Jen bych se chtěl zeptat čím se ošetřuje kůže na kapotu ?

Dále je tu někdo z Plzně kdo má Origo diagnostiku na peugeot at nemusím do peugeota.

Klidně se srazím i s pár peugeotíma Plzenákama :-) at se známe :-)

Tady je fotka skoro hotového interiéru http://o-conr.rajce.idnes.cz/Peugeot_novej_cumak/#PC090568.jpg

Odesláno

kdyz by ses chtěl někdy srazit tak neni problem :) Stuchy uz poradal jakoby dva srazy..na jeden prijelo vic lidi a na tom co sem byl i ja sme byli tri :)

ale myslim si ze kdyz nahodime zas nejaky datum tak se nekdo prida :)

jinak pekna prace jen tak dale :)

Odesláno

PŘEHNANÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ KOLA....viděl sem....přehnaný!!!!!!!!!!!!!!!!! víc nepofim:P:roker

Guest Kamik-N
Odesláno

:-) Já jsem si teď objednal nový kola, jako mám je fakt rád :-) tak uvidím :-) ještě nutně je prodat nepotřebuji :-)

Guest Kamik-N
Odesláno

17 předek 7,5J, zadek 8,5J gumy objednány 195/40 :-)

Novinky jsou jen ty kola a že musím udělat kotouče :-( jsou úplně sjetý nevydrží mi ani už do února :-(

Takže se chci zeptat Brembo AP a mají o proti obyč Brembo napsané u toho vnější větraní nevíte jak to myslí ? chtěl jsem zimmermany ale ty na 206 mojí nemají asi skladem, Ptám se proto že budu kupovat za nákupku ty kotouče s destičkama.

Tak u nás na Plzensku první sníh tak jsem pofotil při cestě :-)

20120114095818.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Toho výfuku si nevšímejte :D trošku jsem ho urval při prvním sněhu :D

20120114095911.jpg

Uploaded with ImageShack.us

[upravil dne 14/1/12 16:19 od Kamik-N]

Guest Kamik-N
Odesláno

Jsou to repliky, ale musím uznat že to od pravejch RS nerozeznám koukal jsem na detailnější fotky BBS RS origo a jsou ty repliky perfektně udělané že nejsou rozeznatelné až na to že to je :-) jednodílné :-)ale pod gumou to nebude poznat :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...