velkybanan Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Ahoj mám jeden problém s dobíjením mám typ motoru KFX 1.4i a zjistil jsem , že nedobíjí.Změřil jsem a byl jsem na nějakých 11,8V -> vadný altík??Nakonec i po výměně altíku je to stejné.Pak jsem zjistil , že byl přerušenej budící kabel od řídící jednotky motoru k altíku -> opraveno , ale stále nefunkční.pokud jsem nyní změřil napětí na budícím vedení tak: 1.Pokud měřím proti - na baterce -> 11,1V 2.Pokud měřím proti + na baterce -> -1,2V ---->>Potřeboval bych někoho kdo bude ochoten to změřit na svém autě(jen pro info tento altík má přiveden jen jeden vodič do konektoru označen 6E7 104) abych zjistil jestli je chyba v ŘJ nebo v regulátoru altíku. -------------->> poslední info altík jde ručně vybudit přes měřák na 14,5V -> altík je OK , ale nevím jestli se nedělá více typů regulátorů ------------------------------ Věřím , že se tu třeba najde nějaký velmi šikovný autoelektrikář , kterej rovnou řekne je to tím ... --------------------------- už nevím děkuji za odpovědi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.