Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte

chcem sa Vas opytat,

mam 1,6ku HDi (slabucku 66kw) a chcel by som to dat nachipovat aspon na tych 115 koni zhruba.

Skor ako mi poviete ze ten vykon mi staci, tak vravim, nestaci, na 75% chodim s plne nalozenym autom dlhe trasy a nie pomaly.

Takze som rozmyslal to dat aspon chipnut(vymenit auto za njake 1,9TDi nechcem, mam dobru vybavu a tak) , len mam uz celkom dobry najazd cez 200 000 km ...

ale viem ze je aj druha 1,6 HDi, ktora ma vykon 80kw.. ak ma rovnake komponenty ako ta moja 66kw tak by som tomu nemal moc uskodit nie? neviete ci je na tom rovnako velke turbo a tak? ak su rovnake, tak len pomenia data a motor frci inak

Odesláno

daj si to cipnut.

Ja obcas jazdim na firemnom berlingu s tymto motorom a mne ten vykon staci, ale nejazdim nalozeny a dlhe trasy. Inac berlingo dostava nakladacku strasnu, kedze sa na nom strieda viac ludi a su to hlupaci. Som zvedavy kolko vydrzi, zatial ma len 6000km.

Odesláno

myslíš že sou to takový řeči? jak říkám - nejsem odborník, ale zas mi neříkej že na tom neni kousek pravdy...

A lol??? to sem si snad nezasloužil....:(

Odesláno

ne vážně - opravdu sou to takový krávoviny? Nepředpokládám že o platí na 100% ale z reálnýho předpokladu to vychází, ne?

A nebo sem zase tak mimo mísu - to já sem často...bohužel...

Odesláno

No toto zas bude vlákno:roll

Dostaneš rôzne odpovede a tej správnej sa možno ani nedočkáš:aut

Za mňa osobne chip tunning ee, ale ja sa do toho veľmi nerozumiem (som, len chlapec z dediny), tak je to iba môj názor.

Odesláno

Jdu si udelat 3000 prispevku tak napisu jenom blud :D:D:D

O cem vlastne je ten clanek?

Dava vubec nejaky smysl?Ja ho necetl cely ale stacilo prvni radky a hledal jsem krizek.

To je prece porad dokola.:aut

Odesláno

Prectu si je az se vratim....:D:D

Budu opet v nedeli.Tak uvidim co tady budou za dalsi nazory.

Mne to ale prijde vsechno stejne.

100 lidi 200 nazoru....:P

PS: Jo jo. Inventar. \"DKP\"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...