Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

ahoj,chtěl bych si dodělat mlhovky,ale trošku jsem se zasekl.... kabely v nárazniku mám,ale nevím kam přijde vypínač, páč co jsem tu četl a co jsem viděl,měl bych ho mít vedle nastavení světel,ale koukal jsem všude možně a nenašel jsem tam žádnej volnej konektor.. myslíte že by mohl mít kombík z roku 97 ovládání už na páčce světel, nebo jenom neumím hledat ? :-)

Guest servisman
Odesláno

záleží jakou máš páčku.Pokud zapínáš zadní tlačítkem tak bud další tlačítko na mlhovky přední nebo to předělat na páčku kde jsou obě mlhy ovládané ,už jsem předělával i OK406 na páčku

[upravil dne 18/2/13 17:01 od servisman]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak mlhovky jsou namontovany,páčka přehozená,relátka zacvaknutý, takže se to i samo rozžíná světla, ale dostal jsem k těm mlhovkám i nějakou pružinku, mohl by mi někdo poradit kam přesně patří? :-)

• O 2 roky později...
Odesláno

zdravím, dovolím si oživit téma, ted taky řeším mlhovky. a vím že v článku jsou fotky kde a co jenže mne se nechtějí otevřít ani odkazy a ani fotky mi to nezobrazuje asi že už je to starší vlákno. zajímá mne kde připojit relé na přední mlhovky a popřípadně nějaké označení podle kterého ho seženu. děkuji Peugeot 406 1.6 1996 sedan

Odesláno (upraveno)

Relé u starýho modelu je pod volantem u nohou řidiče.

Tady (příspěvek od Radka Hurvajze) je fotka a relé mlhovek černé barvy je těsně před těmi barevnými (modrý a žlutý) bočníky. Na fotce jsou vidět jen vršky.

Fotku relé najdeš na začátku. Používá se i pro denní svícení. Vše se tam dočteš. ;)

Upraveno uživatelem Dave_k
  • O 2 týdny později...
Odesláno

zdravím tak jsem narazil na problém při zapojení. vše mám tak jak bylo psáno. relé dokoupené a zapojené ale nesvítěj mi přední mlhy, mám páčku pod volantem na zapínání předních i zadních mlhovek kterou jsem dokupoval. zaprvé aby mi svítily zadní mlhovky musím mít čudlík na palubce stále jakoby zapnutý, potom jdou rozsvítit páčkou, to je v pohodě. ale přední sem nerozchodil. našel jsem konektor zřejmě na zapínání předních mlhovek vedle regulace náklonu světel a potřeboval bych jestli někdo neví které kontakty v konektoru jsou pro zapnutí předních mlhovek, jen doplním info že levý a pravý horní kontakt je propojen pevnou klemou kterou když vyndám tak mi nesvítěj ani zadní. takže které dodatečně propojit aby svítily přední? nechci shánět zbytečně čudlík. přikládám foto konektoru s vyznečenou klemou na zadní mlhovky.

post-43386-0-31234900-1457119105_thumb.j

Odesláno (upraveno)

Tak to máš složitější než jsem měl já, když jsem montoval 4oko. Já jen vyměnil páčku, doplnil relé a připojil mlhovky a už to jelo. :myslim

Je fakt, že zadní mlhovku jsem měl už přes páčku.

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno (upraveno)

aha ,uz viem pozeram schemu ,mas dve moznosti kupis cudel a napojis ho do toho konektoru na obrazku alebo si doplnis spinac ktory na tom konektore bude spinat  piny 8a 9(alebo 7) tym sa neriad dolezite su cisla kablov 

cize kable PB1  a  V195 mozes na skusku preklemovat kablikom a rele prednych  hmloviek by malo naskocit samozrejme musia byt zapnute svetla 

i ked tu dorabku ti nedoporucujem stratis podsvietenie spinaca taktiez ledku  vypnute zapnute  a ten cudel je dvojkontaktny takze mixuje predne a zadnu hmlovku ( okrem spinania prednych hmloviek prehadzuje ovladanie zadnej hmlovky z packy na ten cudel ) takze tym homade vypinacom obides nejaku podmienku zapinania vypinania

to by si musel tam dve klemy prehadzovat aby to bolo splnene co je somarina za jazdy

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

super to už snad najdu, hele mne ta páčka pod volantem funguje, když zapnu mlhovky spínačem na palubce nastálo tak mi je páčka zapne a vypne takže si myslím že to bude fungovat stejně i na předních když propojim natrvalo kontakty v konektoru...ještě dotaz...možná blbej...na těch kabelech je přímo natisknuto jejich číslo? díky

Upraveno uživatelem panzerflus

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...