Toxi5 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 sehnal jsem v peugeot servis rele za 100. kdyby byl zájem mužu sehnat:-) Citovat
t.h.o.m.a.s. Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 ahoj,chtěl bych si dodělat mlhovky,ale trošku jsem se zasekl.... kabely v nárazniku mám,ale nevím kam přijde vypínač, páč co jsem tu četl a co jsem viděl,měl bych ho mít vedle nastavení světel,ale koukal jsem všude možně a nenašel jsem tam žádnej volnej konektor.. myslíte že by mohl mít kombík z roku 97 ovládání už na páčce světel, nebo jenom neumím hledat ? :-) Citovat
Guest servisman Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 záleží jakou máš páčku.Pokud zapínáš zadní tlačítkem tak bud další tlačítko na mlhovky přední nebo to předělat na páčku kde jsou obě mlhy ovládané ,už jsem předělával i OK406 na páčku [upravil dne 18/2/13 17:01 od servisman] Citovat
t.h.o.m.a.s. Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 díky,takže jestli tomu rozumím když zapínám zadní mlhovky na páčce tak stačí vyměnit páčku a mělo by to sedět? :-) Citovat
Toxi5 Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 určitě to sedět bude:-) přiděláš pačku, mlhovky napojiš do nachystanych konektoru a přidáš relatko a klape to parádně:-) Citovat
t.h.o.m.a.s. Odesláno 20. březen 2013 Odesláno 20. březen 2013 Tak mlhovky jsou namontovany,páčka přehozená,relátka zacvaknutý, takže se to i samo rozžíná světla, ale dostal jsem k těm mlhovkám i nějakou pružinku, mohl by mi někdo poradit kam přesně patří? :-) Citovat
Toxi5 Odesláno 20. březen 2013 Odesláno 20. březen 2013 mlhovky jsou přišroubené z jedné strany plechem a z druhé je přitahuje pružina Citovat
panzerflus Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 zdravím, dovolím si oživit téma, ted taky řeším mlhovky. a vím že v článku jsou fotky kde a co jenže mne se nechtějí otevřít ani odkazy a ani fotky mi to nezobrazuje asi že už je to starší vlákno. zajímá mne kde připojit relé na přední mlhovky a popřípadně nějaké označení podle kterého ho seženu. děkuji Peugeot 406 1.6 1996 sedan Citovat
Dave_k Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 (upraveno) Relé u starýho modelu je pod volantem u nohou řidiče. Tady (příspěvek od Radka Hurvajze) je fotka a relé mlhovek černé barvy je těsně před těmi barevnými (modrý a žlutý) bočníky. Na fotce jsou vidět jen vršky. Fotku relé najdeš na začátku. Používá se i pro denní svícení. Vše se tam dočteš. Upraveno 24. únor 2016 uživatelem Dave_k Citovat
panzerflus Odesláno 4. březen 2016 Odesláno 4. březen 2016 zdravím tak jsem narazil na problém při zapojení. vše mám tak jak bylo psáno. relé dokoupené a zapojené ale nesvítěj mi přední mlhy, mám páčku pod volantem na zapínání předních i zadních mlhovek kterou jsem dokupoval. zaprvé aby mi svítily zadní mlhovky musím mít čudlík na palubce stále jakoby zapnutý, potom jdou rozsvítit páčkou, to je v pohodě. ale přední sem nerozchodil. našel jsem konektor zřejmě na zapínání předních mlhovek vedle regulace náklonu světel a potřeboval bych jestli někdo neví které kontakty v konektoru jsou pro zapnutí předních mlhovek, jen doplním info že levý a pravý horní kontakt je propojen pevnou klemou kterou když vyndám tak mi nesvítěj ani zadní. takže které dodatečně propojit aby svítily přední? nechci shánět zbytečně čudlík. přikládám foto konektoru s vyznečenou klemou na zadní mlhovky. Citovat
Dave_k Odesláno 4. březen 2016 Odesláno 4. březen 2016 (upraveno) Tak to máš složitější než jsem měl já, když jsem montoval 4oko. Já jen vyměnil páčku, doplnil relé a připojil mlhovky a už to jelo. Je fakt, že zadní mlhovku jsem měl už přes páčku. Upraveno 4. březen 2016 uživatelem Dave_k Citovat
panzerflus Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 Jsem si jistej ze když to tu propojim tak to bude běžet jen nevím které piny propojit...nerad bych to zkoušel náhodně abych ještě něco nezkur.... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 draty se zarovkou a propojovatpokud to bude spatne zarovka bude svititpokud dobre bude slouzit jako spinac Citovat
panzerflus Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 Nemá někdo třeba schéma zapojení kde by se to dalo najit? Citovat
krtek 2 Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 napis cisla kablov ktore tam su a uvidime kde co ma ist Citovat
krtek 2 Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 (upraveno) aha ,uz viem pozeram schemu ,mas dve moznosti kupis cudel a napojis ho do toho konektoru na obrazku alebo si doplnis spinac ktory na tom konektore bude spinat piny 8a 9(alebo 7) tym sa neriad dolezite su cisla kablov cize kable PB1 a V195 mozes na skusku preklemovat kablikom a rele prednych hmloviek by malo naskocit samozrejme musia byt zapnute svetla i ked tu dorabku ti nedoporucujem stratis podsvietenie spinaca taktiez ledku vypnute zapnute a ten cudel je dvojkontaktny takze mixuje predne a zadnu hmlovku ( okrem spinania prednych hmloviek prehadzuje ovladanie zadnej hmlovky z packy na ten cudel ) takze tym homade vypinacom obides nejaku podmienku zapinania vypinania to by si musel tam dve klemy prehadzovat aby to bolo splnene co je somarina za jazdy Upraveno 5. březen 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
panzerflus Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 (upraveno) super to už snad najdu, hele mne ta páčka pod volantem funguje, když zapnu mlhovky spínačem na palubce nastálo tak mi je páčka zapne a vypne takže si myslím že to bude fungovat stejně i na předních když propojim natrvalo kontakty v konektoru...ještě dotaz...možná blbej...na těch kabelech je přímo natisknuto jejich číslo? díky Upraveno 5. březen 2016 uživatelem panzerflus Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 jj po cele delce kabelu cerne nebo bile pismo Citovat
krtek 2 Odesláno 6. březen 2016 Odesláno 6. březen 2016 fungovat bude ale uz to nebudes moct zapinat tym cudlom naraz predne aj zadnu hmlovku sucastne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.