Relic77 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 zdravim... Mam takyto problem: ked mi to skoci na rezervu tak prejdem cca20km mozno aj viac neviem ale pak ked zaparkujem neviem nastartovat ako keby natiahlo vzduch musim napumpovat pod kapotou naftu a pak to pomali naskakuje az to naskociii... je to normalne alebo je niekde chyba??? Citovat
ozzy56 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 zkusil bych natankovat dříve a na hladové oko nejezdit Citovat
marko306 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Chyba je medzi pedálmi a volantom nejazdi na rezervu. Ale normálne to neni, že ti to takto robí. Edit, Ozzy ma predbehol:roll [upravil dne 16/10/11 19:57 od marko306] Citovat
Relic77 Odesláno 16. říjen 2011 Autor Odesláno 16. říjen 2011 tak radite takto nejazdit... ale v poraidku to neni... ja sa snazim narezervu nejazdit ale tak hadam 20...40km by vydrzat malo... ze by zle ukazoval ukazovatel??? lebo mi to kolise raz skci rezerva pak zase neni a pak zase no a uz drzii rezervu...no ale aspon viem de je chyba... Citovat
ozzy56 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 asi špatně ukazuje palivoměr...,osobně bych to neřešil a jezdil (tankoval) tak, aby se rezerva nerozsvítila aspoń víš,že když se kontrolka rozsvítí, musíš HNED natankovat Citovat
koblih69 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Stačí, když někdo vyndával čerpadlo a trochu zdeformoval táhlo plováku... asi by stálo za to mrknout na to kolik pak natankuješ benzínu... Citovat
Relic77 Odesláno 16. říjen 2011 Autor Odesláno 16. říjen 2011 asi špatně ukazuje palivoměr...,osobně bych to neřešil a jezdil (tankoval) tak, aby se rezerva nerozsvítila aspoń víš,že když se kontrolka rozsvítí, musíš HNED natankovat hej hej chcel som len vediet ci to staci takto robit,,, Citovat
Relic77 Odesláno 16. říjen 2011 Autor Odesláno 16. říjen 2011 Stačí, když někdo vyndával čerpadlo a trochu zdeformoval táhlo plováku... asi by stálo za to mrknout na to kolik pak natankuješ benzínu... ako to myslis kolo natankujem nafty??? Citovat
koblih69 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 snad naftu...... no jo No z toho snad poznáš hned jestli ukazuje správně palivoměr, Pokud se ti čerstvě rozsvítí kontrolka a ty přesto natankuješ skoro plný objem nádrže tak je problém v palivoměru ne? Citovat
Relic77 Odesláno 16. říjen 2011 Autor Odesláno 16. říjen 2011 snad naftu...... no jo No z toho snad poznáš hned jestli ukazuje správně palivoměr, Pokud se ti čerstvě rozsvítí kontrolka a ty přesto natankuješ skoro plný objem nádrže tak je problém v palivoměru ne? ne ne tak to neni ono to ukazuje ked natankujem aj pekne ubuda ale ako keby to bolo troska posunute asik ukaze neskor rezervu alebo co Citovat
koblih69 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 No to se ti tady snažím celou dobu vysvětlit pokud by bylo ohnutý táhlo plováku tak se ti to celý posune, ale jak bylo napsáno - neřeš to a tankuj dřív, nejpozději když blikne hladový voko.. [upravil dne 16/10/11 21:06 od koblih69] Citovat
Relic77 Odesláno 16. říjen 2011 Autor Odesláno 16. říjen 2011 No to se ti tady snažím celou dobu vysvětlit pokud by bylo ohnutý táhlo plováku tak se ti to celý posune, ale jak bylo napsáno - neřeš to a tankuj dřív, nejpozději když blikne hladový voko.. [upravil dne 16/10/11 21:06 od koblih69] oookaaaa Citovat
Lihous Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 Mam podobny problem nez se vyndalo Og radio vse ukazovalo jak ma kontrolka svitila a ja najel v pohode 70km ale oddelalo se radio/prestalo hrat radio a jen CD poslaouchat?? A tak nejak mam podobny problem ci spis jsem mel.Kontrolka se rozsvitila a nastesti jsem byl u benzinky tak jsem natankoval/jel jsem do sveta a neveril jsem ze se veslo do nadrze 69l !!!! Tak ze ted kdyz ukazuje rucicka cca 1/4 nadrze PC dojezd cca 200Km mastim natankovat a v prumeru tankuju kolem 60l. Diag nic nehlasi ale jistota je jistota. Jinak motor 2,2HDi MUX rv 02 Citovat
Relic77 Odesláno 27. říjen 2011 Autor Odesláno 27. říjen 2011 Mam podobny problem nez se vyndalo Og radio vse ukazovalo jak ma kontrolka svitila a ja najel v pohode 70km ale oddelalo se radio/prestalo hrat radio a jen CD poslaouchat?? A tak nejak mam podobny problem ci spis jsem mel.Kontrolka se rozsvitila a nastesti jsem byl u benzinky tak jsem natankoval/jel jsem do sveta a neveril jsem ze se veslo do nadrze 69l !!!! Tak ze ted kdyz ukazuje rucicka cca 1/4 nadrze PC dojezd cca 200Km mastim natankovat a v prumeru tankuju kolem 60l. Diag nic nehlasi ale jistota je jistota. Jinak motor 2,2HDi MUX rv 02 no neviem tieto peugeoty hadam vsetky zle ukazuju aj rezervu aj teplotu aj tachometer kto vie ci otackomer ukazuje dobre.... Citovat
Lihous Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 No ne vse je dokonale ale zase na druhou stranu ktera znacka vysthuje vic nez dokonale vetu. Peugeot je znacka vozu o komunikaci /i citroen Proste si na auticko musite \"zviknout\" a zit s nim ..... Hlavne ze to vrci a dojede tam kam chceme toto je jen pro odlehceni. Citovat
Relic77 Odesláno 27. říjen 2011 Autor Odesláno 27. říjen 2011 No ne vse je dokonale ale zase na druhou stranu ktera znacka vysthuje vic nez dokonale vetu. Peugeot je znacka vozu o komunikaci /i citroen Proste si na auticko musite \"zviknout\" a zit s nim ..... Hlavne ze to vrci a dojede tam kam chceme toto je jen pro odlehceni. no to ano ale ked clovek auto nepozna a blikne mu rezerva a po chvilke vypne motor 200km od domu tak mu nieje vsetko jednoo ...._ Citovat
Lihous Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 Vsechno je poprve ale \"odpovedny\" ridic tankuje kdyz se rucicka dostane prave do oblasti posledni 1/4 nadrze a bere plnou. Ale toto si musite zkusit a odvodit sam kdyz vidite kde je rucicka a natankujete udelate si predstavu o tom jak moc je zarizeni presne Hodne jezdim tak ze toto neresim. A nebojte kolik majitelu treba Skodovek prizna ze to je tvrde male ....?Jednim slovem TRAKAR kde se neposadite do sedacky ale na sedacku,volant nastavite podle pristroju a ne podle vasich ruk stejne o leve opere pro nohu atd atd .... Ale to jsme mimo tema Admin jiste promine Citovat
Relic77 Odesláno 27. říjen 2011 Autor Odesláno 27. říjen 2011 pozor ja citlivy ex majitel skodovky nechutne odcudzenej takze neriesim zevraj vsetko zle je na nieco dobreee tak som zvedavyyy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.