mathas Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Ahoj, Začalo mi haprovat rádio. Běží tak 10min normálně, ale pak začne chrčet, chrčení se stupňuje a za dalších 5min užto jen chrčí. A to na všech stanicích. Nevíte co by s tím moblo být? Případně, že je v hajz*u rádio, jaké byste mi doporučili? nejsem žádný audiofil, takže nějaký základ. Jedná se o peugeot partner rv.2000. Také sem přemýšlel o výměně repro, protože zvuk je opravdu nic moc. Co byste mi doporučili? Díky Citovat
R1kimi Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Ak neuvažuješ o zosilňovačoch, tak skús pozrieť základné rádiá s USB od Alpine a Pioneer. A čo sa týka reproduktorov hoď nejakú cenovú reláciu do akej ceny za pár. Citovat
koblih69 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Asi je tam studeňák, opravoval jsem nedávno rádio z auta OK406 a celá deska byl jeden velkej studeňák, takže vyndat, kouknou na to a případně proletovat. Citovat
mathas Odesláno 16. říjen 2011 Autor Odesláno 16. říjen 2011 Ahá... no takže to pro mně bude lepší když rovnou koupím nějaký rádio. Protože tohle co tam je je ještě na kazety a stejně sem časem uvažovat o nečem jiném. Citovat
mathas Odesláno 16. říjen 2011 Autor Odesláno 16. říjen 2011 K těm repro. v autě mám jen jeden prá v palubovce. O zesilovačy neuvažuji. Jen ty repro sou vážně hrůza . Já právě ani nevím jaký repro mám vybral, jaký tam patří. Hledám takové to známé- za málo peněz hodně muziky Citovat
Benžík Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Jak jsou ty v tý palubce velký? Nějaký 10cm toho moc nezahrajou. Asi všechny aspon trochu normální radia mají výstupy na 4 repro. Nešly by dva repráky někam přidat? Třeba do dveří? Citovat
Vincent1 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 mám tady jedno rádio, LG, s cd playerem, úplně nové, pochopitelně se zárukou 2 roky, ještě v krabici..komplet...nechám ti ho jestli bys měl zájem za 1000 kč...mám i nějaké širokopásmové repro, kdybys měl někde v autě místo pro jejich umístění...?? Citovat
R1kimi Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Do Partnera by sa ti hodilo niečo také : http://shop.hifol.eu/product_info.php?cPath=54_63_73&products_id=413 Neviem aké tam má reproduktory, no z fotiek auta to vyzerá na 10cm palubka a 16.5cm predné dvere. Citovat
mathas Odesláno 16. říjen 2011 Autor Odesláno 16. říjen 2011 Vincent- Děkuju za nabídku. Má se mi ozvat kamarád jeslti něco nemá. Ale na 90% se ti ozvu . Ty repra jsou co zač? Jinak myslíte, že by se to do těch dveří dalo nějak dát? Místa je tam myslim dost, ale vůbec s tim nemám zkušenosti Citovat
marko306 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Asi je tam studeňák, opravoval jsem nedávno rádio z auta OK406 a celá deska byl jeden velkej studeňák, takže vyndat, kouknou na to a případně proletovat. Môže sa vytvoriť studený spoj aj počas životnosti rádia? Citovat
koblih69 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Je to dané kvalitou cínu. Momentálně platí norma pro bezolovnaté pájení, což \"geniálně\" řeší zamoření těžkými kovy, ale v reálu výrazně snižuje kvalitu letovaných spojů. Naštěstí armáda, zdravotnictví, letectví... má výjimku, takže tam je spolehlivost i po letech zajištěna. Nejvíc je to vidět na různých levných asijských výrobcích - tam se kvalita pájení neřeší, spoj kolem nožičky součástky postupně v kruhu praskne a uvnitř začne oxidovat. Samozřejmě se to děje častěji u nějak mechanicky nebo tepelně namáhaných desek. Citovat
Benžík Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Naštěstí mam ještě dost starýho dobrýho olověnýho jedovatýho cínu. Citovat
Ferry Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 jj zivotnost spoje s pouzitim eko-bezoolovnatych pajek je tak dva roky at zije pokrok za kazdou cenu, a kdyby to melo zachranit jen jedine steblo travy, stoji to za to .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.