Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

xenony v 406ke kupečku som mal a jazdil som s ty bez problemov,konečne bolo vindo na cestu,odporučam v čočke to použitelne je ale do obyčajnej paraboly nie,to už je zverstvo

[upravil dne 28/12/11 06:04 od Bjukemen]

Odesláno
Koblih :

Legální to není ale mě to prostě vyhovuje...

Zřejmě je to zbytečná debata.

Ty se bavíš o tom,co je na papíře,já se bavím o použití v praxi..

Asi je zbytečné to pořád dokola rozepisovat,a vyvolávat tím zbytečné konflikty.

Máš svůjnázor,já mám také svůj..

I když nadruhou stranu tvůj postoj chápu,ale příjde mi zbytečné,takhle bezhlavě prosazovat ty bláboly,co sepsala banda totálních ignorantů a zlodějů. :bojim

Jednoznačně souhlas s Koblihem, razorovi bych doporučil zamyslet se nad tím, kdo je tu vlastně ignorant :blicismajlik

Odesláno

Pánům, kteří jsou přesvědčeni, že bez xenonů nevidí, doporučuju návštěvu očního lékaře. Na rozdíl od zubaře je taková návštěva zcela bezbolestná a určitě i mnohem levnější, než nějaké bastlení světel spojené s ohrožováním okolí.

Odesláno

Připomenu že jakmile proti mě jede někdo s timhle EVIDENTNĚ dobastleným a neni za nim nikdo jinej, tak automaticky zapínám dálkový...

jinak ty \"tovární\" sou tu žlutý jak francouzký mlhovky..já mám NB a sou úplně bílý..

halogen-xenon-hid-kits.jpg

hidcomparison_1236314581.jpg

Halogen_vs_HID_Xenon.jpg

[upravil dne 28/12/11 08:48 od ZoSo]

Odesláno

Tak ta nejspodnější fotka z pohledu řidiče mi přijde dost zavádějící. To bylo foceno při nadměrně zatíženém autě se světly nahoru nabo to jsou dálková (myslím ty HID). Stačí porovnat s těma fotkama co jsou o kousek výš kde ten rozdíl dosvitu tak markantní není.

A pokud to je ukázka dálkovejch tak ty halogeny jsou sklopený k zemi jelikož na dálkový mám obyčejný H7/55W a vidím mnohem dál.

Odesláno

..bohužial nemam už auto tak to nemožem odfotiť mam iba BMW kde su neorigo svetla tie takzvane čočkove za par korun a v nich je xenon tak možem blisnuť aspon to aby ste videli ako to svieti oproti stene

Odesláno

mne bol akurat cez sviatky v servise auto, takze som povedal mojmu servisnemu nech to hodi na regloskop tie moje 4300k

jedine co nevieme, lebo sme nemali cas ani ja a ani on, ze by sme hodili aj s klasickymi H7, pretoze ako vidite na kraji je trocha hore luc na lavom svetle uplne len v rohu a na pravom to je trocha pod ciarou.

Nas nazor so servisnym ze moje original cocky su nejak pokakane a nie su presne, nevieme, trebalo by to kuknut s origo H7, ze to by bolo take iste aj s H7. toto je zatial zahada :D

prikladam foto

post-9340-14109621541775_thumb.jpg

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Oživím toto téma přihozením fotky mého auta s 4300K xenonama... a rozdíl fakt velkej a nikdo na mě nebliká nic... myslím,že rozhodně je to lepší jak některý světla originál neseřízený a oslující hodně co potkávám dost často na silnici.

post-1871-14109623814187_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...
  • O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...