Bjukemen Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 xenony v 406ke kupečku som mal a jazdil som s ty bez problemov,konečne bolo vindo na cestu,odporučam v čočke to použitelne je ale do obyčajnej paraboly nie,to už je zverstvo [upravil dne 28/12/11 06:04 od Bjukemen] Citovat
Medvěd Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Koblih : Legální to není ale mě to prostě vyhovuje... Zřejmě je to zbytečná debata. Ty se bavíš o tom,co je na papíře,já se bavím o použití v praxi.. Asi je zbytečné to pořád dokola rozepisovat,a vyvolávat tím zbytečné konflikty. Máš svůjnázor,já mám také svůj.. I když nadruhou stranu tvůj postoj chápu,ale příjde mi zbytečné,takhle bezhlavě prosazovat ty bláboly,co sepsala banda totálních ignorantů a zlodějů. Jednoznačně souhlas s Koblihem, razorovi bych doporučil zamyslet se nad tím, kdo je tu vlastně ignorant Citovat
Medvěd Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Pánům, kteří jsou přesvědčeni, že bez xenonů nevidí, doporučuju návštěvu očního lékaře. Na rozdíl od zubaře je taková návštěva zcela bezbolestná a určitě i mnohem levnější, než nějaké bastlení světel spojené s ohrožováním okolí. Citovat
Bjukemen Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 ha ha nepotrebujem žiadnu navštevu ocneho ani nič podobne,oci mam v uplnom poriadku Citovat
Vítek1 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 nevim proc uz sem konecne nekdo neda aspon tu fotku proti bile zdi kdyz uz ne ty vysledky z mereni Citovat
ZoSo Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Připomenu že jakmile proti mě jede někdo s timhle EVIDENTNĚ dobastleným a neni za nim nikdo jinej, tak automaticky zapínám dálkový... jinak ty \"tovární\" sou tu žlutý jak francouzký mlhovky..já mám NB a sou úplně bílý.. [upravil dne 28/12/11 08:48 od ZoSo] Citovat
Dave_k Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Tak ta nejspodnější fotka z pohledu řidiče mi přijde dost zavádějící. To bylo foceno při nadměrně zatíženém autě se světly nahoru nabo to jsou dálková (myslím ty HID). Stačí porovnat s těma fotkama co jsou o kousek výš kde ten rozdíl dosvitu tak markantní není. A pokud to je ukázka dálkovejch tak ty halogeny jsou sklopený k zemi jelikož na dálkový mám obyčejný H7/55W a vidím mnohem dál. Citovat
ZoSo Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 jj, jak sem říkal..sice je to vzatý z anglickýho testu ale je vidět kdo ho platil Citovat
Qcko Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Ta spodna fotka su dialkace alebo je to Fabia Citovat
buga Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Ta spodna fotka su dialkace alebo je to Fabia :super:super Citovat
Bjukemen Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 ..bohužial nemam už auto tak to nemožem odfotiť mam iba BMW kde su neorigo svetla tie takzvane čočkove za par korun a v nich je xenon tak možem blisnuť aspon to aby ste videli ako to svieti oproti stene Citovat
razor Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 Klidně udělám tu fotku proti zdi,pokud to někomu k něčemu bude... Napiš co přesně (jaká vzdálenost od zdi) a já to vyfotím.. Citovat
buga Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 mne bol akurat cez sviatky v servise auto, takze som povedal mojmu servisnemu nech to hodi na regloskop tie moje 4300k jedine co nevieme, lebo sme nemali cas ani ja a ani on, ze by sme hodili aj s klasickymi H7, pretoze ako vidite na kraji je trocha hore luc na lavom svetle uplne len v rohu a na pravom to je trocha pod ciarou. Nas nazor so servisnym ze moje original cocky su nejak pokakane a nie su presne, nevieme, trebalo by to kuknut s origo H7, ze to by bolo take iste aj s H7. toto je zatial zahada prikladam foto Citovat
John Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Oživím toto téma přihozením fotky mého auta s 4300K xenonama... a rozdíl fakt velkej a nikdo na mě nebliká nic... myslím,že rozhodně je to lepší jak některý světla originál neseřízený a oslující hodně co potkávám dost často na silnici. Citovat
Vítek1 Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 ja mam ted prasklou levou zarovku a taky na me nikdo neblika takze svetla mam OK a necham to tak Citovat
max_payne Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Chlapi, kamarát mi ponúkol nové výbojky H7R (4300K), ktoré majú prúžok na výbojke proti oslňovaniu. Nemáte s nimi skúsenosti? Citovat
stajgrpavel Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 zkusim se zeptat tady. muze mi nekdo neco rict kdyz dam cocky do svetel a dam tam H7 zarovky ??? Citovat
kocour17 Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 to je krásné že vidíte pak lépe ale co ty auto které jedou proti vám?? Citovat
stajgrpavel Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 kocour17 : ale ja tam nechci cpat xenony... pokud to bylo i na me . jen chci vybrousit vroubky na svetlech a usadit tam cocky BI-halogen Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.