Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

oniho 406 - kuuuuze... :)

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Za mě ty druhý..Ale osobně se mi na 406 líběj paprskáče

Odesláno

Oni: Já ti poradim - udělej to jako Charlie1...ten furt kupuje a prodává nějaká kola....že prej to dělá jen kvůli tomu, že zkouší, která kola na auto padnou nejlépe, ale ve skutečnosti se na tom dá i vydělat. :D:aut

Odesláno

hele nech si toho :bacha,na ty tvoje :blablabla není nikdo zvědavej:D:D

no jak to máš udělat,na fotce se mi libí a pak je dám na auto a dojem je hned jinej tak je prodám a koupím jiný a nedělám to jen já....

chceš sehnat kola stačí říct udělám Ti cenu,ted mám v garáži 3 sady 16 ET 20,a jsou k mání......:P:P

[upravil dne 22/1/12 09:48 od Charlie 1]

Odesláno

zkus tyto ;)vystaví ti typový list a máš klid.z té firmy znám půlku lidí ;) já je kupuju někdy najaře až nasušim love a hned půjdou do bílýho komaxitu http://makocar.cz/index.php?action=10101&disky=1&hledej_produkt=1&typ_produktu=135&id_menu=12&vl%5BfreeKat06%5D%5B25%5D=1177&vl%5BfreeKat09%5D%5B69%5D=2802&vl%5BfreeKat01%5D%5B1%5D=390&hledej_produkt=VYHLEDAT

[upravil dne 23/1/12 20:24 od Strejdakopec]

Odesláno

no ja cekam na ty fotky tech kol ala audi. chlap k tomu dava i podlozky se sroubama a gumy na tom jsou tak cca 5 mm, coz je furt super. ale fotky nejsou a nejsou..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...