Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

potřeboval bych názor zkušenějších se 4st. automatem. jde o 4hp20.

automat řadí krásně, necuká. Pokud jedu do kopečka a motor má 1400-1500 otáček a už nemá výkon, tak pokud nepřidam vic plynu aby podřadil tak jakoby se automat snažil rozpojovat a spojovat.. začne to houpat s otáčkama.

To samé pokud jedu na rovince delši dobu stejnou rychlostí, třeba 1800 otáček tak po chvilce začne jakoby automat rozpojovat a spojovat a začne to houpat s otačkama. pokud přidám více plynu tak automat s motorem zaberou a problém se ztratí. mám pocit že po zahřátí to dělá častěji.

Chystám se vyměnit olej, auto jsem koupil nedávno, najeto 138 000km. Předpokladam že olej v převodovce nikdo nikdy neměnil. Olej v motoru jsem už měnil a byl černý jak boty.

Mám kolisani otaček a odpojovani automatu nějak řešit, nechat udělat nějakou diagnostiku, nebo to je běžná vlastnost těch převodovek? Auto necuka, jede krásně, jen je to nepřijemné že to houpe s otačkama a tím padem i se zvukem motoru. Čím by toto rozpojovani mohlo byt zpusobeno? Děkuji za rady

Odesláno

sorry nejsem moderátor či něco takového,ale o automatu máš něco tady...stačí zadat a najde ti to...

potom jsi si založil vlákno zde

a potom ještě tu

kde se taky ptáš na automat

a ještě tohle vlákno....

kvůli automatu založíš 3vlákna super....

Odesláno

Nevim kde to dat aby si toho nekdo vsimnul a odpovedel.. Mel jsem tema k memu autu ale vse je vyresene krome automatu, tak jsem si udelal zvlast tema na automat. Omlouvam se

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...