Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vítej, vítej mezi nás, Pažitky :papa

Krásný kousek, zvláště kola, jen to chce nízký profil pneu a bude to dokonalost... :aut ale je to jen názor.

Každopádně mnoho šťastných kilometrů a ať Pažout nezlobí...

Odesláno

vítam te tu,

406 vypada zachovale. jen bych asi stříkl kliky a zrcatka do laku. nejde mi do hlavy poctivý km a nalepka aaa na zadku :D

gumy bych nechal takový jaky jsou pokud nebudeš auto brutalne snižovat. když tam daš nižsí pneu tak to bude vypadat hrozne ta díta mezi kolem a blatnikem.

[upravil dne 7.10.2011 09:01 od čakom]

Odesláno

přidávám se k Čakomovi :) vítám tě mezi námi jestli je auto z AAA připočti si z klidem 100tis km dělal jsem tam tak vím jak to tam chodí. Jinak nižší gumy rozhodně nedoporučuji tejden jsem měl na moji 406 205/40 16 a nedalo se na tom skoro jezdit a ta díra byla jako do pr...

a ty kliky a zrcátka určitě stříkni bude to hned vypadat jinak ;)

Odesláno

jj diky za privítaní i nazory...auto bylo koupeno v aaa to je pravda v roce 2004 , je to dovoz belgie a ma to i servisní knihu...s razitkama ze servisu peugeot až do dnes...tak z toho soudim km...motor beží jak hodinky, olej nepapa ...hlavne že lita jak ma:-)

Odesláno

servisku ti sfalšuje kde kdo ;)

kolik to melo najeto v roce 2004 když ted to ma 137tkm pokud jsem to dobře pochopil.

[upravil dne 8.10.2011 08:02 od čakom]

Odesláno

při koupi v roce 2004 melo v servisce zaznam cca 84 tisic...a 7 let a neco to mel starší pan co s tím moc nenalital od brezna kdy byl na stk (130tisic) do konce zarí najel 3500km..tak proč ne..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...