Majkls Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Zdravím, měl bych dotaz ohledně teploty vody, ať s autem jedu jak daleko chci, respektive jak dlouho chci, ať to ženu nebo jedu jako důchodce, teplota vody se nedostane přes 80 stupňů, myslel jsem, že by po zahřátí motoru měla být na 90 stupních, ale tam se mi ručička opravdu nedostane. Kde může být chyba? Pokud tedy nějaká je Jo a ještě jedna věc, která by s tím možná mohla souviset, když motor chcípnu, tak se zpod auta ozývá takový cvakavý zvuk, někdy je rychlý (když jsem auto hnal) někdy pomalý (když jsem to šetřil), pokaždé je to ale pravidelný zvuk, jen někdy rychlý, někdy pomalý. V pořádku to asi nebude. Napadlo mě, že by s tím mohla souviset výfuková soustava, na které se mi nezdá koncový díl, viz. foto, na kterém je výfuk podivně ke straně a koroze mu taky není cizí. Poradí někdo? foto [upravil dne 5/10/11 17:24 od Majkls] [upravil dne 5/10/11 21:02 od Majkls] [upravil dne 5/10/11 21:05 od Majkls] Citovat
ChouLu Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 To cvakani dela katalizator jak chladne je to normalni me to cvaka u obouch 206tek Citovat
Czedisonek Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 to auto má samostatný teploměr motorového oleje ? Citovat
Majkls Odesláno 5. říjen 2011 Autor Odesláno 5. říjen 2011 ChouLu: Tak to jsi mě částečně uklidnil, že v tom nejsem sám [upravil dne 5/10/11 21:03 od Majkls] Citovat
PAJA106 Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 To se mi nechce věřit, že by to mělo teploměr oleje a teploměr vody ne. Co jsem našel, tak měly tyto uspořádání: http://www.lockwoodinternational.co.uk/images/206_early_binnacle_in_pod.jpg http://www.bba-reman.com/catalogue/Image.aspx?DetailedProduct=955&ColumnName=Picture1 http://media.paultan.org/206bestari/206_bestari_20.jpg Teplota vody tam vždy je, ale olej jen někdy. Jinak co se týče teploty oleje, tak záleží kde je umístěné čidlo. Já ho dával do olejové vany místo špuntu a při normální jízdě, mám cca 85°C a nejvíc jsem měl asi 105. Citovat
Czedisonek Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Taky jsem z toho jelen, protože teplota oleje až tak důležitej ukazatel není, zatímco teplota vody ano. Hoď foto přístrojovky Majkls, co ? Citovat
Majkls Odesláno 5. říjen 2011 Autor Odesláno 5. říjen 2011 Jsou to tyhle. Teď jste mě znejistili hoši Citovat
Majkls Odesláno 5. říjen 2011 Autor Odesláno 5. říjen 2011 No jasně, máte pravdu Už jsem asi přestudovanej, když si pletu hodinky s holinkama Vlákno editováno, opraveny chyby Omlouvám se [upravil dne 5/10/11 21:04 od Majkls] Citovat
Czedisonek Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 No tak vida. V tom případku je ale potřeba prohlídnout termostat, ale je to tak na hraně kdy by se dalo říct že to je ještě normální. Citovat
PAJA106 Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 No, ono ani nemusíš prohlížet termostat(byť tim určitě nic nezkazíš) ale nevím jak to přesně je u tvého auta, ale moderní auta už mají teploměr \"oblbnutý\" ŘJ, aby ukazoval rozumnou hodnotu, pakliže je vše +- ok. Jinak řečeno už to ztrácí svojí informační hodnotu. Pěkný článek: http://www.autoweb.cz/d-fens-soumrak-teplomeru/ Citovat
Majkls Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 Tak termostatem to asi nebude, koukal jsem i na účtenku ze servisu a zjistil jsem, že byl měněnej, což je asi tak 3 měsíce dozadu, za tu dobu se snad nepokazil Citovat
PAJA106 Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Bez urážky, ale spoléhat pouze na účtenku v dnešní době je trochu hazard. Citovat
Majkls Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 No on je to servis celkem dobrého známého, tak si myslim, že nejsem naivní, když mu věřím, že ten termostat skutečně měnil Ale chápu, jak to myslíš [upravil dne 6/10/11 20:11 od Majkls] Citovat
Czedisonek Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 a víš jaký termostat, respektive v kolika stupních má na tvým autě otvírat ? Jestli je to třeba v 82 stupních a takovej termostat ti tam ten tvůj známej dal tak to neřeš. Citovat
Majkls Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 To je pravda, to mě nenapadlo, nechám to být... ono je to takhle už docela dlouho a nic to nezpůsobuje, tak to asi bude ok, kdyby to bylo výrazně nižší než těch cca. 80 stupňů nebo víc než 90 stupňů, tak bych to nepřehlížel, ale takhle se to snad nedá nazývat problémem. Jo a k tomu výfuku... asi to taky nemá nějakej špatnej vliv, přestože je na něm už nějaká ta koroze, ale je mi divný, že je takhle podivně ke straně, z výroby to tak asi nebylo, u žádný 206ky jsem to takhle neviděl Citovat
Czedisonek Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Hochu nezlob se na mně ale tobě bude tak 18 plus mínus, že ? Nevěř tomu že na autě z roku 2000 máš výfuk z výroby, budeš tam mít nějakej Walker nebo Bosal nebo kdovíco ještě jinýho a v takovým případě zapomeŇ jak má sedět origo výfuk, buď rád jen že ti někde neklepe do spodku nebo do plastu abys to neupekl a neřeš věci co jsou tak jak jsou. Až bude prožranej skrz tak tam stejně dáš novej. Radši jezdi Citovat
Majkls Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 No, tak zaprvé Na té fotce to není vidět, ale když si prstem přejedeš po hraně nárazníku (po té blíž k výfuku), tak je to tam právě od výfuku trochu chytnutý... Teď už je o něco dál, tak to aspoň nedrhne, ale každopádně to nějakej čas trochu drhlo, protože je ta hrana i trochu opálená od toho. Za druhé, nenapsal jsem, že věřím, že tam je výfuk z výroby Abych se přiznal, nevím co to je za značku ... No a s tím věkem jsi to téměř trefil, když vezmu v potaz to \"plus mínus\", takže palec hore Na tom snad ale není nic špatného, každý byl v pozici bažanta, ne? Takové ty narážky policistů při kontrole jako např.:\"Áááá, pán je čerstvej \" jsem si taky vyslechnul... no ale tohle už je docela [upravil dne 6/10/11 22:23 od Majkls] Citovat
bittnerj Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 majkls buď v poho-on je ten pán z prahy tak je moudrej:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.