Czedisonek Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Zdar kolegové, tak jsem tuhle jen tak ze zvědavosti otevřel ty tři mřížky mezi stěrači pod kterými by mohly být kabinové filtry a tam nic moc jen pusto a prázdno neměly by tam ty filtry být ? Citovat
Czedisonek Odesláno 5. říjen 2011 Autor Odesláno 5. říjen 2011 Zuzanka406: to mám naštudovaný. Ale když jsem odendal ty krytky tak na mě jukla díra Oddie: a když nedám nebudou tam, jasný. Nejsou zrovna levný. Na co jsou tam vůbec nutný ? Citovat
rkolac Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Zrovna je tam budu o víkendu dávat,lítá tam z venku spoustu bordelu, Citovat
oddie Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Nutný nejsou, ale když tam jsou, nepráší se ti tam a neucpávají se radiátory topení a klimy. Citovat
rkolac Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Nutný nejsou, ale když tam jsou, nepráší se ti tam a neucpávají se radiátory topení a klimy. :supermoje řeč,čistota půl čeho? Citovat
Czedisonek Odesláno 5. říjen 2011 Autor Odesláno 5. říjen 2011 Tak že bych to tam tedy dal ? Zatím mi to topí i chladí ok ale nějak se potfora přehřívá, doufám že to nemá spojitost, ten filtr tam není tak nějak tři roky nejmíň... Citovat
rkolac Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Tak že bych to tam tedy dal ? Zatím mi to topí i chladí ok ale nějak se potfora přehřívá, doufám že to nemá spojitost, ten filtr tam není tak nějak tři roky nejmíň... na přehřívání určitě nemá vliv kabinový filtr:myslim Citovat
Brajara Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Tak že bych to tam tedy dal ? Zatím mi to topí i chladí ok ale nějak se potfora přehřívá, doufám že to nemá spojitost, ten filtr tam není tak nějak tři roky nejmíň... Zkus dolejt vodu do chladiče. Mě stačilo 0,5l a bylo po přehřívání. Citovat
Czedisonek Odesláno 5. říjen 2011 Autor Odesláno 5. říjen 2011 stav kapaliny je podle měrky na expanzce mezi ryskou min a max.... Citovat
Brajara Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Zdar kolegové, tak jsem tuhle jen tak ze zvědavosti otevřel ty tři mřížky mezi stěrači pod kterými by mohly být kabinové filtry a tam nic moc jen pusto a prázdno neměly by tam ty filtry být ? Než koupíš filtry, nejdříve tam musí být PLASTOVÉ DRŽÁKY KABINOVÝCH FILTRŮ!! Na jaře je tady nabízel Cviklík za 200Kč/kus. Citovat
Czedisonek Odesláno 5. říjen 2011 Autor Odesláno 5. říjen 2011 Jo tak ty tam teda rozhodně nejsou, tam je jen plech. Skoro bych tipoval že tam nebyly od výroby. Citovat
JoseA Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Já tam ty filtry sice měl, ale v takovém dezolátním stavu, že jsem je zrovna vyhodil. Když sem zjistil cenu nových, tak sem tam dal zpátky ty plastové mřížky a jezdím bez filtrů. Na oktávku sem kupoval kabinový filtr za necelé dvě stovky, ale tohle mám jako pracovní auto, není tam klima a hlavně že tam jsou tři kabinové filtry za litr Citovat
trah Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Taktez nemam filtry,zrejme uz z vyroby.nedavno sem menil radiator topeni a byl cistej,akurat o pul kila težší.v aute nepozoruji ze by se prasilo a ten prostor za filtrama sem nedavno navstivil z duvodu ocisty a nebylo co na praci.ale puncocha je dobrej napad pouzival sem ji ve felde,tam se kvuli filtru mlzilo predni sklo,takze sem ho vyhodil dal puncochu a byl klid;) Citovat
oddie Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Sada filtrů Valeo mě stála 440,-Kč, pravda po slevě, ale i tak nevím, kde berete litr... Citovat
Czedisonek Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 litr to na 806 nestojí, ale nejlevnější to taky není. Viděl jsem myslím Mann přes pět stovek tuším. Trah: dolít na max znamená dolít tak jednu decku, ale dolité to bude protože se mi mění chladič. Citovat
JoseA Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Czedisonek: Ten mann byl ale jenom jeden kus ne? Třeba co sem se díval v autokelly, tak tam je psané u těch kabinových filtrů pro vozidla s klimatizací, kterou nemám, tak možná tam původně nebyly a první majitelka si je tam dala dodatečně. http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;158965;158978;159244;4608873;4608874;4608878|CT=5|PCT=4|CUR=0|EM=False|PGS=20|PT=0|PDID=1390487|PDPID=121321|PVT=1|SHT=1|SD=0|ST=0|LNG=0| Jinak k té teplotě vody, někde se tady řešilo, že často blbnou teploměry nebo čidla vody. Dělá mi to taky. Někdy ráno zapnu zapalování a teplota vody ukazuje 90°C a při jízdě vyleze za 110°C, přitom voda nevře. ani ventilátor za chladičem nejede, ale pokud stojím v koloně, tak normálně zapne bez ohledu co je na budíku. Citovat
Czedisonek Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 JoseA: možná jsem si to popletl s palivovým. Už nevím. To valeo tam stojí kolem 600, to není zlý, ale nemám ty plastový úchytky. co se týče rafičky budíku tak nemyslím že ukazuje nesmysly, protože po nastartování normálně leze nahoru k 90, pak trošku spadne jak termostat odpustí, zústane na cca 85, ale třeba do kopce se to ohřívá až na 100 a z kopce to chladne, třeba i k 75. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.