Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar kolegové, tak jsem tuhle jen tak ze zvědavosti otevřel ty tři mřížky mezi stěrači pod kterými by mohly být kabinové filtry a tam nic moc jen pusto a prázdno :)

neměly by tam ty filtry být ? :myslim

Odesláno

Zuzanka406: to mám naštudovaný. Ale když jsem odendal ty krytky tak na mě jukla díra :D

Oddie: a když nedám nebudou tam, jasný. Nejsou zrovna levný. Na co jsou tam vůbec nutný ?

Odesláno

Tak že bych to tam tedy dal ?

Zatím mi to topí i chladí ok ale nějak se potfora přehřívá, doufám že to nemá spojitost, ten filtr tam není tak nějak tři roky nejmíň...

Odesláno

Zatím mi to topí i chladí ok ale nějak se potfora přehřívá, doufám že to nemá spojitost, ten filtr tam není tak nějak tři roky nejmíň...

na přehřívání určitě nemá vliv kabinový filtr:myslim

Odesláno

Zkus dolejt vodu do chladiče.

Mě stačilo 0,5l a bylo po přehřívání. :super

Odesláno
Zdar kolegové, tak jsem tuhle jen tak ze zvědavosti otevřel ty tři mřížky mezi stěrači pod kterými by mohly být kabinové filtry a tam nic moc jen pusto a prázdno :)

neměly by tam ty filtry být ? :myslim

Než koupíš filtry, nejdříve tam musí být PLASTOVÉ DRŽÁKY KABINOVÝCH FILTRŮ!! Na jaře je tady nabízel Cviklík za 200Kč/kus.

Odesláno

Já tam ty filtry sice měl, ale v takovém dezolátním stavu, že jsem je zrovna vyhodil. Když sem zjistil cenu nových, tak sem tam dal zpátky ty plastové mřížky a jezdím bez filtrů. Na oktávku sem kupoval kabinový filtr za necelé dvě stovky, ale tohle mám jako pracovní auto, není tam klima a hlavně že tam jsou tři kabinové filtry za litr :myslim

Odesláno

Taktez nemam filtry,zrejme uz z vyroby.nedavno sem menil radiator topeni a byl cistej,akurat o pul kila težší.v aute nepozoruji ze by se prasilo a ten prostor za filtrama sem nedavno navstivil z duvodu ocisty a nebylo co na praci.ale puncocha je dobrej napad pouzival sem ji ve felde,tam se kvuli filtru mlzilo predni sklo,takze sem ho vyhodil dal puncochu a byl klid;)

Odesláno

litr to na 806 nestojí, ale nejlevnější to taky není. Viděl jsem myslím Mann přes pět stovek tuším.

Trah: dolít na max znamená dolít tak jednu decku, ale dolité to bude protože se mi mění chladič.

Odesláno

Czedisonek: Ten mann byl ale jenom jeden kus ne? Třeba co sem se díval v autokelly, tak tam je psané u těch kabinových filtrů pro vozidla s klimatizací, kterou nemám, tak možná tam původně nebyly a první majitelka si je tam dala dodatečně.

http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;158965;158978;159244;4608873;4608874;4608878|CT=5|PCT=4|CUR=0|EM=False|PGS=20|PT=0|PDID=1390487|PDPID=121321|PVT=1|SHT=1|SD=0|ST=0|LNG=0|

Jinak k té teplotě vody, někde se tady řešilo, že často blbnou teploměry nebo čidla vody. Dělá mi to taky. Někdy ráno zapnu zapalování a teplota vody ukazuje 90°C a při jízdě vyleze za 110°C, přitom voda nevře. ani ventilátor za chladičem nejede, ale pokud stojím v koloně, tak normálně zapne bez ohledu co je na budíku.

Odesláno

JoseA: možná jsem si to popletl s palivovým. Už nevím. To valeo tam stojí kolem 600, to není zlý, ale nemám ty plastový úchytky.

co se týče rafičky budíku tak nemyslím že ukazuje nesmysly, protože po nastartování normálně leze nahoru k 90, pak trošku spadne jak termostat odpustí, zústane na cca 85, ale třeba do kopce se to ohřívá až na 100 a z kopce to chladne, třeba i k 75.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...