Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

AHoj kluci mam rozteč 3x98 a chtěl bych to změnit na 4x108 ale nechce se mi kupovat podlozky nemate nikdo doma zadní bubny a přední náboje z roztečí 4x108?? Díky :D

Odesláno
:xvul sorry, ale jak vidim ze mas bydliste vyplneny Blovice, tak jsem si hned vzpomnel, ze jsem na pazoutovi mel ramecek na SPZ od STK Blovice :D (auto jsem kupoval kousek od Plzne) ale ted uz tam mam ramecek od peugeot clubu.. :P:)
Odesláno

jestli ještě sháníš ty tehlice a bubny tak mám.mohu ti dát vybrat

1)tehlice s tlumicem a kotoucem z 1.4(bez brzdových trmenů) 800kč za kus nebo

2)těhlice s tlumičem,kotoučem a trmenem z 1.0-1000kč za kus

zadní bubny mám taky,ale raději bych je nechal i s nápravou za 2500kc,sundat je i s nábojema je docela práce jak píšou kluci,nebo se mohu zeptat známého jestli nemá nějakou špatnou nápravu,kterou by ti mohl nechat i s bubnama a ty si to pak můžeš sundat sám

Odesláno

Jimmy106:1.0 se 4 dírama mám doma 2kusy.Jedním jezdí táta-datum prodeje 26.1.1996 najeto poctivých 85 tis km.

a druhý jsem koupil jako bouračku ,vyrobeno 12/1995,najeto 108 tis. oba jsou červené.

ty nápravy tam dávaly asi jak ta jim zachtělo ,protože už jsem na 3 dirách videl i Peugeot 106 1.1 a Saxo

taky 1.1

Odesláno

No ja jsem byl presvedceny ze na 1.0 byly diry vzdy tri, na 1.1 byly 3 a v pripade auta s vetsi vybavou i 4 diry a u silnejsich verzi jen 4diry... tak jsem zase o neco chytrejsi ;)

Odesláno

To máte pravdu že tam všechno dávala jak se jim chtelo ja uz jsem taky videl 1.1 ze 4 dirou i kdyz to byl stejnej rok jako mam ja..nechapu to a ALU kola s 3 dirou je zlozity najit ja mam na aute R13 ale chtel bych tam prave R14...

Odesláno

to Peter23p:s posilovačem a ABS to nemá nic společného,obě 106 co mám doma jsou social verze(mají pouze 1airbag ,nic jiného)a obe jsou to 4 díry.

vím ,že 106 nekdy v roce 1994 prošla menším faceliftem(jiné konektovy na kabelech,jiný otvírání strešního okna,jiné kryty zadních svetel,černý interiér místo šedýho,)

proto si myslím ,že do urcitého mesíce 1994 byly na 1.0 a 1.1i 3diry (zn.TERES)a potom do 6/96 byli 4 díry (zn.BENDIX)

ale třeba se pletu a je to úplně jinak

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...