fejfarz Odesláno 3. říjen 2011 Odesláno 3. říjen 2011 Ahoj všichni, chtěl jsem se zeptat jestli by někdo nevěděl jak je náročné i finančně dodělat přední mlhovky na mém autě. Díky za odpovědi. Zdenda Citovat
wooody Odesláno 4. říjen 2011 Odesláno 4. říjen 2011 koupit mlhovky, páčku a relátko káble by měli bejt natažený Citovat
fejfarz Odesláno 4. říjen 2011 Autor Odesláno 4. říjen 2011 A ta páčka která tam je by mestačila ? Vždyť s ní zapínám zadní mlhovku ? Citovat
MilanF1 Odesláno 4. říjen 2011 Odesláno 4. říjen 2011 Teoreticky by to mohlo jít na tuto páčku, nicméně já mám páčku s dvěma polohami na mlhovky - první (přední), druhá (obě). Citovat
Ferry Odesláno 4. říjen 2011 Odesláno 4. říjen 2011 predni mlhovky se zapinaji v prvni poloze a musi se podle vyhlasky dat zapnout zvlast, takze i na pacce musis mit dve polohy, pro predni a pro zadni Citovat
fejfarz Odesláno 4. říjen 2011 Autor Odesláno 4. říjen 2011 aha tak už jsem chytřejší díky moc Citovat
spike-cz Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Nebo jako já, mám na středovém panelu vedle výstražných blinkrů a výhřevu zadního skla tlačítko na přední a zadní mlhový světla. Jen mi předchozí majitel na auto nasadil (asi po bouračce) nárazník bez prolisů na mlhovky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.