renda.j Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 Ahoj kamarádi, nevíte prosím kde se seřizuje lanovod ruční brzdy u partnera 1,9D/1999? případně kudy má vézt lanovod v bubnu. Ve spodní části kde jsou usazený pakny brzd je takovej prohlej kus železa, podle mě by ten lanovod měl jít před ním, aby nedrhnul. Měnil jsem pakny, a na jednom kole byl před a na druhým za tak nevím. Navíc když dám oba tak jak myslím, že to je dobže, tedy před, je lanko krátké a potřeboval bych ho povolit. Ale nevim kde. Dík za radu nebo nějakej obrázek. Citovat
berla2,0hdi Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 kolem ruční brzdy je takový plast ten se musí odšroubovat tuším že torxem a až ho odděláš je tam takové vahadlo do kterého jdou obě lanka a uprostřed je šroubek s matkou na 13ku klíč tak tu matku povol a po zpětné montáži bubnu a nastavení samostavu , ruční brzdu sešteluj Citovat
renda.j Odesláno 9. říjen 2011 Autor Odesláno 9. říjen 2011 Dík. Fak to tak bylo. Měl jsem strach abych to nemusel hledat někde nad vejfukem. Bo jsem viděl obrázky nějakýho berlinga a ten tam měl nějakej divnej pochyst. Pod autem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.