Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Předem se přiznám že audiu moc nerozumím, potřeboval bych poradit, jaké ovály a zesilovač vybrat.

Moje půvdoní myšlenka byla koupit jen nové rádio a vyměnit papírové repro ve předních dveřích. Koupil jsem Clarion CZ201E a DLS Classic C6A http://www.audioland.cz/dls/dls-classic-c6a-tip-.html v rozměrech jako orig.repro. Teď si ale říkám (po výplatě), když už to budu měnit, zda nedokoupit aspon ovály do plata, popř. zesilovač.

A tak se ptám? (a byl bych rád i za konkrétní značky a výrobky :aut )

- varianta bez zesilovače: které ovály by byly nej?

- v případě koupě i zesilovače: který? a kněmu odpovídající ovály (aspon už nemusím hledět na citlivost)

- přední dveře vytlumím STP, plato si vyrobím, ale nechci nic řezat a celkově provést co nejmenší zásah do interiéru, auto mám služební :D , bude moc vadit když repro usadím do dveří bez MDF redukce? nějaká možnost repro líp uchytit do dveří?

To bude zatím asi vše, budu rád za jakékoli nápady

Odesláno

Rádio je vybrané dobře, repro bych vybral v té cenové kategorii asi jiné... resp. bych polovinu uštětřil a dal třeba taky Clarion. Ovály do plata dej, klidně přímo na rádio, případně do budoucna doplníš SW. Dveře vytlum, repráky usaď na silikon nebo do pěnové gumy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...