DanHal Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 Zdravim, takže pro začátek, jsem uplný dřevo na šití. Mam kus kůže a chtěl bych si obšít hlavici. Mám tu co se dávala v základu do 206 a chtěl bych to obšít podél jakoby té linky. Dost na tom že jsem už udělal ručku-sice žádná sláva, nu což Nevím jak si tu kůži pripravit a jak to tam prostě udělat. Za každou radu děkuji Citovat
georgegg Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 co pro začátek rozpárat to starý obšítí a obkreslit si ho na to z čeho to budeš dělat nový to by mohl bejt dobrej začátek Citovat
wojtěch Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 jak pise georgegg rozparat starou podle toho vystrihnout a sesit novou kuzi a potom namocit do horke vody a natahnout na radicku. Citovat
DanHal Odesláno 29. září 2011 Autor Odesláno 29. září 2011 žádný starý tam není, je to jen plast Citovat
DanHal Odesláno 29. září 2011 Autor Odesláno 29. září 2011 já ale potřebuju z kusu kůže vyříznout jí tak, aby mi to páslo přesně podle toho, a nějak uchytit, s tím navlečením by mi to asi moc neklaplo Citovat
koblih69 Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 Obšíval jsem jak řadičku tak volant tak zkusím zjednodušit postup. U řadičky je to bnkačka tam jsem to stříhnul jen tak od oka. Ono na tom nic není. V podstatě to střihneš jen do kosočtverce. Přidáš 5mm na každou stranu ( k obvodu dole a nahoře ) a to prošiješ normálním rovným stehem ( cca 3mm od okraje ) pak si to můžeš ještě usnadnit tak, že původní řadičku popatláš chemoprénem, lépe to drží a neklouže. Kůži pěkně prohřeješ aby se vytahovala a opsala tvar. Nasadíš dáš to k sobě a a šikmo do kříže jehlou protahuješ nit těmi původními stehy. až dojedeš nakonec tak křízem zpátky. Bývá hezčí použít kontrastní barvu nitě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.