Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, takže pro začátek, jsem uplný dřevo na šití.

Mam kus kůže a chtěl bych si obšít hlavici. Mám tu co se dávala v základu do 206 a chtěl bych to obšít podél jakoby té linky. Dost na tom že jsem už udělal ručku-sice žádná sláva, nu což :D

Nevím jak si tu kůži pripravit a jak to tam prostě udělat. Za každou radu děkuji :)

post-36852-14109620006196_thumb.jpg

Odesláno

Obšíval jsem jak řadičku tak volant tak zkusím zjednodušit postup. U řadičky je to bnkačka tam jsem to stříhnul jen tak od oka. Ono na tom nic není. V podstatě to střihneš jen do kosočtverce. Přidáš 5mm na každou stranu ( k obvodu dole a nahoře ) a to prošiješ normálním rovným stehem ( cca 3mm od okraje ) pak si to můžeš ještě usnadnit tak, že původní řadičku popatláš chemoprénem, lépe to drží a neklouže. Kůži pěkně prohřeješ aby se vytahovala a opsala tvar. Nasadíš dáš to k sobě a a šikmo do kříže jehlou protahuješ nit těmi původními stehy. až dojedeš nakonec tak křízem zpátky. Bývá hezčí použít kontrastní barvu nitě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...