Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejsem fandou nákupních tašek a tak novou škůdku nebudu soudit - kdyby ale v Boleslavi vymysleli auto velikosti Sharana nebo Transportera, chápal bych jejich počínání mnohem víc.

Odesláno
:D o to zas nejdejá tyhle miniauta nikdy neměl rád, jediný co snesu je polo :D nebo to lupo s W12 :) ale celkově se mi to prostě nelíbí, a souhlasím s tím co řek méďa, ať udělaj něco jako Sharan...
Odesláno

Mě se tohle auto líbí. Bude to zřejmě pidi auto do kterýho nesednete jak do tanku. Vyšší posed oceníme zejména my s nízkým datumem výroby:D

Éra placatejch nákupních tašek se sedátkama u silnice je zaplaťbůh pryč.

Odesláno

kujon: ve sluzebaku mam taky sedacku vypumpovanou* az navrch.

lip se do toho/z toho leze, pri parkovani nemusis nataovat krk, aby jsi videl pres haupnu -urcite je to pohodlnejsi.

[upravil dne 28|9|11 10:35 od .mycTD]

Odesláno

kujone, to pochopíš, až budeš \"méně pohyblivý\". Lépe se nasedá a vystupuje. Mimochodem, ze stejného důvodu se dělají i vyšší WC (nebo různé nástavce).

Jinak na rozdíl např. od Méďi malá auta chápu, jako druhé auto v rodině (aby ne, když to tak máme :D ). Jedno \"větší\" a jedno menší - podle potřeby se doplňují (každý večer se s Martinou domlouváme, kdo má jaké plány na druhý den a jaké auto si k tomu vezme). Co mě ale hlava nebere jsou třídvéřové modely...

[upravil dne 28.9.2011 10:53 od Peta]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...