Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravm,

dneska rano ma prekvapila jedna vec.Bral som priatelku rano do mesta(cca 9-10km) A po par km mi auto zacalo blbnut,vyplo radio svetla stlmili,som si myslel,ze nedobija,tak som vypol svetla.Auto sa zacalo aj dusit tak nakoniec som vypol aj ventilator co aj pomohol.Problem je ten,ze dobijanie nesvietilo,ziadna kontrolka.

Dosli sme,priatelka odisla,auto samovolne zvysilo otacky na 3-4 tisic.Nereagovalo na nic.Tak som zaradil 1-2 auto slo samo,a aj velmi pekne zrychlovalo,tak som chcel vypnut motor s brzdenim v prevode,nato sa zaplo radio a zas vsetko slo v poriadku....

Na ceste som nemal multimeter,tak som nevedel zmerat hodnoty.Doma som napojil a neda sa zmerat,skace hore dole. cca od 9-11V az po 18V.Po vypnuti motora zostava 13V.Baterka je ok, alternator by mal byt po GO.Zeby to bol alternator? Ci nejaky skrat? Vedel by niekto poradit?

Odesláno

Takze som skusil pozriet ,nevidel som tam nikde napisane.Ale asi alternator je zly. Nedobija,len ked pridam do vysiich otacok,vtedy sa prebere,ale dobija len na 13,40V. Co je asi malo.Takze cez vikend ked si najdem cas idem vymienat alternator,dufam,ze zospodu sa da vymenit....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...