Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Policie a právní zástupce,velice doporučuji shlédnout!


Recommended Posts

Ne že bych měl rád švestky, taky se vykrucuju jak indická tanečnice, ale tohle už je přehnaný, ten člověk je chová a idiot a mele blbosti. Bych chtěl vidět, kdyby tohle zkusil v německu, za půl hodiny by ležel na stole a dělali by mu anální prohlídku kvůli drogám.

by jim měli udělat nějaký školení na tyhle buzeranti

[upravil dne 21/9/11 11:14 od Ajdamek]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

viděl bych to tak že nejde o prachy tak jako o princip, jednou při silniční kontrole mě naši příslučníci nepoučili o právech, což je jejich povinnost než po mě začnou něco chtít, jsem jim taky nedal občanku ani řidičák řešilo se to s jeho nadřízeným, výsledek byl v můj prospěch. Je to jejich práce a měli by vědět co mají dělat a ne se chovat s prominutím někdy jako ho.ada a myslet si o sobě že oni jsou nedotknutelný. Kdo z vás by si mohl dovolit v práci dělat chyby bez postihu a ještě se u toho tvářil že se vlastně nic neděje? Pak u nás nemá bejt všechno v kopru tak jako je

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady je vidět, jak tento stát jde do kopru. Kdejakej sopel s hlasem buzíka říká policajtovi chlapče a ještě si otvírá klapačku. Myslím, že kdyby to tomu policajtovi řekl v klidu, možná by s ním byla i rozumná řeč.

Já být policajt a někdo na mě takhle najíždět, tako ho nechám vybalit i obvazy, zkontroluji ostrost nůžek a pevnost vlákna v náhradní žárovce. A nechal bych si na kontrole záležet, za takovou hodinku by i ten právník zkrotnul.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neviem, ci som to dobre pochpil, ale policajti riesili auta zaparkovane za bielou plnou ciarou a ta oktavka vzadu je jeho. Stacilo len zobrat meter, zistit, ze za krajnicou sice parkovat moze, ale musi nechat 3m volenho(co podla mna na videu urcite nie je). A uz je dovod na pokutu. Schvalne by som si ho pockal, po dvoch metroch zastavil a potom rozobral auto, vratane podozrenia, ze jazdi pod vplyvom narkotik a sup ho do nemocnice na odber. Ten technicak by som mu zobral aj za prilepenu muchu na prednom okne snad.

[upravil dne 21/9/11 23:46 od hipisko]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky bych si přál mít zaměstnání, kde když viditelně udělám svou něvědomostí chybu, tak budu nakonec za chudáčka a po 10 letech ještě dostanu rentu. To bych z toho :blicismajlik

Až po 15 letech. Jinak pokud by jste trošku znali situaci uvnitř PČR, tak by jste věděli, že se věří druhé straně, než policistům. Každý může beztrestně podat stížnost a když je neoprávněná, tak se Vám nikdo neomluví !!! A občansko právní cestou je to zdlouhavé!! Nevyplatí se to !! Pokud nechtěl ukázat občanku a nebo jiný doklad totožnost a nebylo možno zjistit totožnost na místě, tak jej předvedu na OOP na zjištění totožnosti § 63 z.č. 273/2008 Sb. . Je pravda, že si lidi dost dovolují!! Dříve by si to nedovolili, ale to je dáno společností a dobou. Jaký máme zákony. Vím to z praxe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...