Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zpožděné zhasínání


liza6

Recommended Posts

Potřeboval bych poradit jestli někdo nějak neřešil to, že když sednu do auta tak se mi rozsvítí žárovky, ale hned po zavření to vypne. V předchozím autě, jsem měl, že se zhaslo až po otočení klíčku a hodně jsem si na to zvyknul, nešlo by něco podobnýho udělat i u old modelu p406?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenže to se mi nelíbí, třeba ted tu chčije a byl jsem jen uklidit auto a než jsem došel autu, byl jsem rád, že za sebou můžu zavřít dveře natož abych čekal než strčím klíč do zapalování.

VF38ERFVE80332597

tady je vin, ale podle mě to nemělo, spíš by mi zajímalo co obsahuje to dodělat ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

brýle nepotřebuju, baterku bych měl, ale ještě někoho kdo mi bude svítit. Ne ted vážně, to to fakt nikdo nezkoušel? Tady všichni řeší nějaký osvětlení clon, aby se holky mohly malovat za tmy při jízdě, ale tohle pohodlí nikdo neřešil?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak podle vseho to ten stmivac nema. Ale ted si nejsem jist, jestli neni zabudovany primo v tech stropnich svetlech. Coz by znamenalo vymenit jenom je.. ale cert vi. V katalogu ND dilu jsem zadnou \"ridici jednotku\", nebo \"kapacitni clen\" nevidel. Ani jsem nezahlid nic ve schematech. Kdybys byl z prahy, mohli bysme to zkusit na tech stropnich svetlech, co mam na sedanu :) pripadne bych mohl obe tak za 20-25000,- prodat. Jeste bys k tomu zdarma dostal jedno cely auto :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nekecám, fakt sem hledal. Ale nikdy mi nenapadne jak to nazývají ostatní, já zkoušel osvětlení atd. JInak když už sme to společně našli. Byl by někdo schopný najít v krámu co přesně koupit? Nebo mi říct jak se to v krámu jmenuje? Nevím kde hledat tyhle serepetičky, jsem spíš přes mechanický věci ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
tak existuje i nejake originalne peugeot reseni (nejaky black box :-), pripadne aktivace v BSI u new modelu?) nebo jedine si zapojit vlastne dodelatko?

Podle mě to nový model s BSI bude umět každý:myslim U modelů bez BSI(starý a nový), u kterých to náhodou není bude určitě stačit dodat nějaká součástka z rostřelených 406, které to mají a jsou jich všude mraky. Chtělo by to jen mrknout do ele schémat a zjistit, která ta součástka to dělá. Buď si to člověk zjistí sám a nebo to bude muset počkat na někoho chytřejšího, který bude vědět o jakou součástku jde :aut:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...