vendelinek Odesláno 17. březen 2013 Autor Odesláno 17. březen 2013 Šaldo ten sprej neni olejovej?Když si vzpomeneš,koukni na něj a dyžtak mi dej foto ,nebo název jak se to menuje,že bych si to koupil Charlie 1 dík,to je rada nad zlato Citovat
vendelinek Odesláno 17. březen 2013 Autor Odesláno 17. březen 2013 hele šaldíku ty máš ještě furt tu 306ku a 406ku co máš na hlavní straně Citovat
Šalda Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 Vendi, 306 a obě 406 už nejsou, mám je tam jen jako vzpomínku;) Jinak je to normální sprej, něco Ti najdu na netu, vím že i hodně lidí používá třeba i WD, osobně jsem to nezkoušel, ale mohlo by to být taky fajn. Edit: tenhle sprej používám a spokojenost, plasty se potom tolik nešpiní, a vydrží dlouho čistý. http://www.olejservis.cz/penovy-ozivovac-pneumatik-400-ml/d-70743/ [upravil dne 17/3/13 18:38 od Šalda] Citovat
Vítek1 Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 ja pouzivam sprej co je na pneumatiky lesk jako blesk a prach to odpuzuje mam nejakej z tesca s pumpickou a je dost dobrej Citovat
vendelinek Odesláno 8. duben 2013 Autor Odesláno 8. duben 2013 tak mi dneska přišel novej pomocník do auta,bude mi pomáhat přehazovat kola Citovat
Gabriel 307 Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 kdybych měl garáž tak bych si taky pořídil Citovat
vendelinek Odesláno 8. duben 2013 Autor Odesláno 8. duben 2013 garáž taky nemám,stojim venku na parkovišti tady se zdá docela velkej ale ve skutečnosti je docela malej a dobře skladnej,budu si ho vozit v autě Hydraulický zvedák Nosnost 2000 kg Pracovní rozsah ( zdvih ) 125 mm - 300 mm Praktická rukojeť na přenášení Velikost 42 x 19 x 15 cm Hmotnost cca 6 kg Citovat
Gabriel 307 Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 kdyby se dal dát někam aby nezabíral místo tak to jo Citovat
Šalda Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 taky mám podobnej, už bych bez něho kola nepřehazoval:D Tak ať slouží jak má Citovat
radim.1008 Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 Červený k červenému autu, já mám modrý. Citovat
smille Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 Ahoj, pozor na to praktické madlo... Jednou jsem takový hever za to nesl a na jedné straně to vyklouzlo z tý matky a ačkoliv je ten hever docela malý, hodně to bolí, když padá na palec jinak je to perfektní do auta Citovat
ChouLu Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 Mám ho v garáži taky přezouvání s ním je hračka Citovat
marko306 Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 V aute by som ho veľmi nenosil. Je ťažký a neskladný a pri prudšom brzdení alebo nebodaj búračke bude krásne lietať po aute. Na defekt postačí aj ten originálny zdvihák a je pekne schovaný, tam kde má byť. Citovat
vendelinek Odesláno 9. duben 2013 Autor Odesláno 9. duben 2013 ten originálny zdvihák už nejni,jelikož při vyměňování kol před zimou prdnul (prostě nevydržel a praskl) a nechybělo tomu abych měl zlomenou ruku v zápěstí,letěl rovnou do popelnice a já si řekl už nikdy nic takovýho nechci,proto jsem chtěl něco bytelnějšího a stabilnějšího TADY jsem o tom psal [upravil dne 9.4.2013 17:55 od vendelinek] Citovat
jozefvorisek Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 Praskol? Fúha... to si ma tedamoc nepotešil. A na čstý motor ti moc vecí nepomôže, nakoľko tam francúzsky kolegovia nedali okolo kufru žiadne tesnenie, takže vždy keď idem po diaľnici alebo aj po okreske tak mi tade neteče a nafúka všetok bordel z cesty. Mám aj takú ružovú kvapalinu, volá sa to normálne Engine Cleaner, ale to ti je na nič, pretože to je hlavne na železo, takže jedine sprejom na plasty. Citovat
radim.1008 Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 Ahoj, pozor na to praktické madlo... Jednou jsem takový hever za to nesl a na jedné straně to vyklouzlo z tý matky a ačkoliv je ten hever docela malý, hodně to bolí, když padá na palec jinak je to perfektní do auta Jo, tak tohle taky velmi důvěrně znám Citovat
vendelinek Odesláno 11. květen 2013 Autor Odesláno 11. květen 2013 tak mě sem tam občas napadne po tmě noci,když jedu z práce ,že si rozsvítim dálkový,chvilku jedu a blik a dálkový se samy vypnou a jedu na tlumený,párx to přepnu a ono se to přepíná,včéra jedu zase z práce domu,zapnu dálkový a jedu až domu,před městem dálkový přepnu,normálně to drželo,nic nepřepínalo,zajímavý Citovat
vendelinek Odesláno 22. květen 2013 Autor Odesláno 22. květen 2013 Tak zase trochu oživím vlákno:) dneska mi přišly vstřiky,jsou jako nové po vyčistění a zkouškách,tlaky atd.,teď už jenom najít vhodný den kdy je dám vyměnit Citovat
honza-v Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 hmmm, pěkný, jak šly ven a kdo to dělal??? Díky ahoj Citovat
vendelinek Odesláno 23. květen 2013 Autor Odesláno 23. květen 2013 ty jsou koupený z auta asi z bouračky,tak jsem je dal na vyčistění a zkoušky a ted je budu vyměňovat za ty moje co jsou v autě,a budu to dávat známýmu kamarádovi do servisu,já se v tom hrabat nebudu:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.