Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vendiho 307ička 2.0HDi 66Kw & bratránek RENDÍK

Recommended Posts

Odesláno

je tam na ní kontrolka max,tak si myslim,že kdyby už začala svítit než pudu spát tak jí vypnu,a kdyby ne,tak jí ráno ještě zapnu,já jí mám asi půl roku a dneska jí používám prvně:)

a v každym případě jí zejtra už musim vrátit do auta,na pondělěk už auto potřebuju:)

[upravil dne 17.11.2012 20:14 od vendelinek]

Odesláno

mám tam 61ku ,už má taky něco za sebou,musí holka vydržet ještě tudle zimu,z jara bych koupil novou:)

020qke.jpg

[upravil dne 17.11.2012 20:18 od vendelinek]

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak včera při prvnim menšim mrazíčku -3°C baterka super, na první otočku motor chytil a žhavení +-2vteřiny:super,doufám,že tudle zimu přežije:)

Odesláno

I při těch teplotách by to nová baterka měla natočit, ale spíše bych poté viděl problém na naftě, aby ještě tekla ...:myslim Ty máš však Siemens, tam by měl být předehřev :myslim

Odesláno

no,já právě novou nemám ,mám zatim tu původní od minulýho majitele,dobil jsem jí na max a chtěl bych aby mi alespon tudle zimu vydržela:)

Odesláno

přidávám aditivum,zatim dobrý ted tři dny po sobě docela slušně přimrzlo,dneska a včera víc jak -10°C dneska dokonce ráno v 7 hodin bylo -15°C,chytlo mi to na poprvně:)

Odesláno

Jj, stačí přidat zimní aditivum, třeba VIF, a ještě nikdy jsem neměl problém se zamrzlou naftou, jen to aditivum nenechávej v zimě v autě, nebo Ti zamrzne když bude kolem -15;)

Odesláno

ted by mi přimrzly ruce k hadru,to už musí vydržet do jara:D

ale když na to přijde ,mužu kapotu zavřít:D

[upravil dne 8.12.2012 11:44 od vendelinek]

Odesláno

ráno,když sem chtěl na nákup,otevřel jsem dveře za řidičem pro tašku a už nešly dveře zavřít,jako zavřít šly ale nezacvakly v zámku,při tom ale západka chodila,normálně mi přimrzla klika někde ve vnitřku a západka se nevracela,prostříkali sme to s klukem trochu ze všech stran pod klikou,přidržel jsem dveře a dálkovym zamkly dveře a už to drželo,nesetkali jste se s tim už někdo?:myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak trošku oživím vlákno:)

mám todle radio

post-10416-14109628838166_thumb.png

hraje docela slušně,ale to ovládání už mě dostavá do varu,nemáte ho taky někdo,že byste mi poradili s ovládánim?

Když jedu,má radio zapnutý a když začnou hezky hrát,nebo jsou zprávy to je jedno,tak chci zesílit zvuk,po otočení knoflíku hlasitosti se zvuk stahne uplně až na nulu,když otočim knoflíkem na druhou stranu abych zesílil, tak se to furt zeslabuje nebo je tam furt hlasitost nula,tim knoflíkem,když ho zamáčknu,tak se tam volí basy a ruzný nastavování,jak se tam objeví zvuk hlasitost,otočim knoflíkem a najednou je na displeji třeba stupeň hlasitosti 8,chci zesílit zvuk ,otočim knoflíkem a zase je tam nula,to je to tak složitý,nebo jsem trubka já,abych se naučil ovládat radio:myslim

Odesláno

tak jsem tady zas:D

zjistil jsem ,že když trochu víc přimrzává,tak se mi nedaji zavřít zadní dveře,zámek funguje ale západka ve dveřích při zavření dveře neudrží,jsou furt otevřený,jeden kolega v práci má taky 307mu a zlobí ho to taky,to je nějaká bolest tehle aut, bo co?:myslim

našel jsem náhodně fígl aby se dveře zavřely,přidržim je jako by měly bejt zavřený a zacvaklý a dálkovym zamknu,zacvakne se zámek a jsou zavřený,pak dálkovym odemknu a dveře držeji zavřený:)

Odesláno

Tak s tímhle Ti neporadím, mě se to ještě nestalo, a to už jsem s ní zažil -20. Nemáš třeba poškozenou gumu na okně, že by Ti tam zatíkalo a zamrzalo to? Asi je to blbost, ale nic jiného mě nenapadá.

Odesláno

nevim,no,ale je divný,že to má i kolega v práci,a že přimrzá zámek ve vnitř dveří na obou stranách,zajímavý:myslim

no,hlavně,že to jde zamknout:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...