Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Žhavení


Vendis69

Recommended Posts

dia mi hlásí Trvalá závada Obvod relé žhavení před-po startu Relé je ovládáno a svíčky nejsou napájeny znamená to že relé zhavení je v háji? Je mezi relé a svíčkami ještě nějaká jednotka žhavení? Nevím co to je na obrázku na kabelech od relátka ke svíčkám a na dilnu se ted jen tak nedostanu. Nerad bych v zimě čučel na auto jak sysel. A ještě jedna otázka jaká je cena relé.

post-22151-14109619727336_thumb.jpg.jpg]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V zimě jsem to přesně s tou samou hláškou dával do servisu. Vyměnili mi žhavící svíčky a říkali, že relé je prý v pořádku. Každopádně jsem s tím dojezdil až do jara. Občas se tomu sice moc startovat nechtělo, ale vždycky jsem to nakonec natočil a to byly docela solidní mrazy. Jinak relé žhavení jsem měnil před rokem na 406 a stálo něco přes jedním a dvěma tisíci, přesně už si to bohužel nepamatuji. Každopádně to nebylo zas tak hrozné a cena pro 407 bude nejspíš podobná.

[upravil dne 11/9/11 23:14 od Mike407]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...
no zhavice mi menili zevraj tak hadam ma neomrdali.chcel by som to dat na dia ci tam nebude nejaka chyba nahodena.ako to mam spravit stym balonikom???

povoliť odvzdušňovák na palivovom filtri, vytlačiť balónikom vzduch z filtra, zatiahnuť odvzdušňovák a natlačiť naftu balónikom do tvrda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

minulu zimu mi pri velkych mrazoch zhavenie vypalovalo poistku /20A v motor.priestore nad baterkou/ ...zacalo zhavit- pak trt a nist, vsetko fungovalo okrem startovania...po vmene poistky 2-3 dni OK a pak zas...po otepleni je to OK...v servise to pozerali a vraj je vsetko v norme :myslim hmmm

[upravil dne 27/1/12 22:42 od strick]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam stejny problem ako Rado H. Myslel som ze chyba je v baterke ... pri uplnom vybiti si na nabijecke brala jen 1 amper pak to po hodine padlo na 0 coz sa mi v zivote nestalo. Normal mi to hodi 5 amper a fici.

Teraz som vymenil bateriu (ted tam jest 74AH 750 A Varta Silver) a starter toci toci sem tam pokus o nastartovani a nic . Je to dead. Zhavici svicky su este origos , ma to 82tkm najete. Naftu sem bral na OMV akasik diesel race alebo co a aditiva od sheronu .

Moze nekdo blizse pls poradit ten navod s balonkem ...som zacatocnik,ale ne uplne hlupi :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...