Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nesvietia zadné hmlovky.


Pefox

Recommended Posts

Chcel by som sa opýtať, či mi nevie niekto poradiť s mojím problémom. Prestali na mojom peugeote svietiť obidve zadné hmlovky. Žiarovky sú v poriadku, meraním som zistil, že do zadného svetlometu neprichádza prúd na hmlovky. Po dľa el. schémy čo je v knižke \"Jak na to\" by mali byť v poistkovej skrini v motorovom priestore 2 poistky F30,F31,10A pre zadné hmlovky. Lenže ja som v poistk. skrinke pri baterii žiadne také poistky nenašiel. Prekontroloval som všetky 10A poistky, všetky sú však dobré. Poistka pre zadné hmlovky F19 v skrinke pod volantom je tiež dobrá. Nemá niekto s tým skúsenosť čo by mohlo býť vadné a kde najdem tie poisky F30,F31?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky mám stejný problém, já mám sice new model, ale u motoru najdeš jen pojistku pro přední mlhovky, pro zadní mlhovky je pojistka pod volantem.. svítí ti kontrolka na budíkách ???? jestli ti svítí tak pojistkou to nebude, nejspíš bude někde poškozenej kabel... většinou bývá poškozenej v průchodkách z karoserie do 5. dveří .... já osobně to budu řešit tak že si natáhnu rovnou novej kablík dozadu, je to určitě rychlejší :)

jinak tažný by s tím nemělo mít co dělat, mělo by mít svojí pojistku, jestli to teda někdo nedělal jak se mu zachtělo :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zabudol som napísať, že aj ja mám nový model r.2001. Podľa el.schémy by mali ísť vodiče do 5 dverí osobitne na každú hmlovku samostatne z poistkovej skrine v motorovom priestore. Kedže prúd neprichádza ani na jednu, vylúčil som možnosť prerušenia vodiča v 5 dverách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Může být i 7-mi polová s vypínačem mlhovky. Když zvedneš to víčko, tak po pbvodu je vlastně drážka do které zapadá zástrčka přívěsu. A někde tam může být takový čudlík, který ta zástrčka posune dozadu, zatlačí na kontakt mlhovky a odpojí mlhový světlo na autě. Je to z důvodu, aby řidiče neoslňoval odraz mlhovky od předního čela vozíku.

002900001506424._._.o.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...