hYena Odesláno 10. září 2011 Odesláno 10. září 2011 Čaute, vím, že to je zcestné téma, ale.... Dnes večer jsem viděl stříbrnou 206ku 3-dveř. a zaujala mě, proč? V masce se míhalo modré světlo, stejně jak to je ze seriálu Knight Rider, ale jen v tom rozdílu, že svítilo modře... Majitel byl tuším u auta, ale protože jsem byl s přítelkyní a šel do kina, nebyl čas zjišťovat, jedná-li se o pažout klubáka. Doufám, že jo a ozve se.... Omlouvám se, že tu zakládám vlákno, které tu asi nepatří, ale jedná-li se o klubáka, zde si toho všimne jako první.... Díky Citovat
Neon Odesláno 10. září 2011 Odesláno 10. září 2011 GOOGLE znaješ? Dělaj to ve všech možnejch barvách, ale jenom mysli na to, že už není rok 1980 a Shrekova 206tá byla hezká, tak abys ji moc nevotuzil ... Jo btw.: před měsícem a půl jsem jel Frenštátem a viděl jsem tě parkovat před bytovkama ... Jsem si říkal, že je mi to auto povědomý Citovat
hYena Odesláno 10. září 2011 Autor Odesláno 10. září 2011 Hej, já to gyzdit nechci... Zajímá mě jen majitel vozu, nic víc... Tohle je na mě moc a takto....upravit vůz nehodlám. A 206ka je pořád stejně hezká Citovat
Neon Odesláno 10. září 2011 Odesláno 10. září 2011 Aha, já z toho pochopil, že to tam chceš dát a chceš se majitele zeptat, kde to koupil ... Citovat
hYena Odesláno 10. září 2011 Autor Odesláno 10. září 2011 Jen spíše, jestli ho náhodou neznám, nebo tak... Zvědavost Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. září 2011 Odesláno 10. září 2011 v červeném jsem to měl já na 207 a předtím na C8 ,ale přenechal jsem to bejvalce 406 na slovensko, jinak se to dá koupit na http://www.ok-neony.cz/index.php?topMenu=24&cat=283 Citovat
hYena Odesláno 10. září 2011 Autor Odesláno 10. září 2011 HEJ, já už to psal, nechci to ani koupit a ani namontovat.. Hledám frajera, který to má, je to takový poznávací znak... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.