Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pánský oblek


kajvet

Recommended Posts

Zdravím pánové, jelikož se mi vdává ségra koncem září a můj pracovní oblek už není z nejnovějších, chtěl bych si nějaký koupit, který bych použil na svatbu a pak do práce (oblek denně nenosím). Nevím ale co se nosí, a jakou značku případně kde v Praze či blízkém okolí koupit za zajímavou cenu. Doporučíte mi něco? Z barev nejspíše, tmavě šedou, šedou, grafit... né úplně černou. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Perfektní oblek, co skvěle padne, je z kvalitních materiálů, pěkného střihu a za zajímavou cenu koupíš v Londýně. A to tak, že i s letenkami vyjde levněji než když jej budeš shánět u nás. Kór když toho oblečení chceš koupit víc, zatraceně se vyplatí tam zaletět na nákup. Nedělám si srandu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

oddie ma recht taky znam furu lidi co litaji nakupovat na otocku do Londyna .... ale jinak tady v Cechach - mam dojem ze bracha poridil velmi pekny oblek v marks&spencer, sacko + kalhoty nejakych 6000 nebo 8000 ... a sekne mu to :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja sem si pred nedavnem kupoval sako (alan delon) a nohavice sem si dal usiť krajčírke na mieru ... A vobec toho nelutujem, presne na mna, material aj vsetko si je mozne vybrat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám doma dva obleky původně z Quelle, bohužel jsou mi už malé :D. Velikost 48. Jeden jsem měl na maturitě a druhý vůbec, takže úplně nový. Kdyby byl náhodou zájem ... musím vyštrachat foto. Zadraho nebudou ... ted je moje konfekční velikost 54 :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám dva obleky a oba Prostějov. Jsou koupené v prodejně, která je už několik let v likvidaci :D První mě stál 1000,- (sako akorát, kalhoty mi krejčová předělala na míru), druhý vyšel na 2000,- a ten jsem si poskládal tak, aby padl (sako z jednoho a kalhoty z druhého obleku) ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obleků mám několik od lehkých letních po těžké zimní, včetně vestiček... zdroje jsou různý ...

Do Blažka nechodím z principu, ale k tomu mám osobní důvody, nicméně kvalitativně OK, pokud natrefíš na slevu tak se dá koupit i za slušnou cenu. Prostějov byla kvalita...., ale co mě úplně rozsekalo byla výprodej v Reserved - vlněný oblek za 1000,- byl nejlevnější co mám, sedí mi nejlíp, vypadá nejdráž a i když ho nosím celkem často tak je stále bez chyby.

[upravil dne 6/9/11 20:34 od koblih69]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...