Pacho69 Odesláno 21. duben 2015 Odesláno 21. duben 2015 Nevím, parkovací kamera a telka do stávajícího systému za 375€? Tedy když si vezmu, že za ty dva ubohé analogové monitory bez signálu do opěrek (v ceně 30€/kus a to jsem optimista) chce Peugeot 20tis (730€), tak tohle je za hubičku Citovat
Soukynek Odesláno 6. květen 2015 Odesláno 6. květen 2015 Ahoj všem, narazil jsem na zvláštní problém, se kterým vás chci seznámit, aby jste náhodou neudělali stejnou chybu :-) Sehnal jsem Mapy, FW a koupil jsem si kartu - 16 GB, naformátoval na FAT 32, velikost alokační jednotky tak jak je ve všech popisech a celej natěšenej, že konečně nepojedu do práce po poli jsem běžel k autu. Vložil jsem podle všech popsaných postupů kartu, nastartoval a nic. Nevadí, restartuju systém a pojede to - nic. Běžím zpět domů, pročtu další 4 návody, naformátuju kartu nahraju fw a jdu do auta, že teď už to půjde. Opět nic. Když se tento proces opakoval po páté a uběhly 3 hodiny mého času, tak si říkám - jdu spát - ráno moudřejšího večera. Ráno jsem se vzbudil a napadlo mě vyzkoušet jinou kartu. Vzal jsem teda z foťáku 32 GB, naformátoval, nahrál, zašel do auta, vložil, nastartoval a jak mávnutím kouzelného proutku bylo vše funkční... V čem byl problém - 16 GB karta, kterou jsem koupil byla totiž MicroSD s adaptérem. Lvíček se pravděpodoběn rozhodl, že sendviče nežere, a kartu mě nevzal. Ani ve snu by mě nenapadlo, že zrovna v tomto může být problém, ale tak co?! Ve foťáku je nyní 16 GB a v atutě 32. Poučení zní - nekupujte sendviče - žerte steaky. Pavel Citovat
Husky Odesláno 6. květen 2015 Odesláno 6. květen 2015 (upraveno) Ahoj, já jsem tento problém neměl, karta 16 GB micro SD s adaptérem v pohodě šlape. Je to Sandisk nějaká rychlá class 10, zápis asi 30 MB/s, měl jsem ji v telefonu a načetla se hned. Upraveno 6. květen 2015 uživatelem Husky Citovat
Dodo1976 Odesláno 6. květen 2015 Odesláno 6. květen 2015 To nebude provedením micro či standart SD ale spíš tou rychlostí jak správně píše Husky. Některá zařízení prostě kartu nesežerou Citovat
Pacho69 Odesláno 6. květen 2015 Odesláno 6. květen 2015 16GB není SD ale SDHC, standard SD má maximální kapacitu 4GB. A nemusí to být jen rychlostí, klidně to může být nekompatibilitou karty nebo rozhraní v autě, případně verzí ovladače. Možností jsou mraky, včetně vadného adapteru z mikro na full size. Proto obvykle výrobce zařízení dává k dispozici seznam otestovaných kompatibilních karet. Obvykle v něm bývá jen pár modelů a kašlou na to, ale na jen na nich zaručí, že to funguje. Takový standardní alibismus. Citovat
Soukynek Odesláno 6. květen 2015 Odesláno 6. květen 2015 Tak karta sice nevim jak se jmenuje, ale je class 10, tusim 30MB/s Citovat
radek171076 Odesláno 6. květen 2015 Odesláno 6. květen 2015 Mě vadí, že když zadávám adresu a dojdu k číslu popisnemu, tak je to hrozně omezený. V podstatě tam skoro nic není. Pokud v dané lokalitě by nebyla možnost žádného čísla tak ok, ale vždy mi tam vyskočí jenom omezený počet a to ještě ne v řadě ale náhodná čísla Citovat
Soukynek Odesláno 11. květen 2015 Odesláno 11. květen 2015 Uz mate nekdo otestovany novy mapy? Citovat
Soukynek Odesláno 12. květen 2015 Odesláno 12. květen 2015 (upraveno) Vyšla edice 2015-1, právě proto se ptám, jestli je už někdo vyzkoušel... Upraveno 12. květen 2015 uživatelem Soukynek Citovat
Soukynek Odesláno 12. květen 2015 Odesláno 12. květen 2015 http://peugeot.navigation.com/WIP-Nav--RNEG--Europe-Morocco-Peugeot-Alert-Zone-2015-1-Edition/peugeot-eu/product/T1000-23490P/en_GB/EUR/ Citovat
BFG Odesláno 21. květen 2015 Odesláno 21. květen 2015 Trochu od tematu ale prece. Jake maji oznaceni radia ktera montuje peugeot do aut? A na kterych funguje tato nevigace? Citovat
Ruben110 Odesláno 25. květen 2015 Odesláno 25. květen 2015 Ahojte Pežoťáci. Kamarát ma kontaktoval s otázkou či by som mu nevedel pomôcť s jeho pežotom ktorého doniesol z francúzka. Je to 5008 r.v 2010. Potreboval by tam dať slovenčinu alebo češtinu do navigácie. Avšak neviem ako to funguje. Ak mu tam hodím iné mapy ako má zmení to len jazyk v navigačnom režime a ostatné všetko ostane v francúzštine. Teda to bude chcieť asi preinštalovať firmware alebo nie?. Ďakujem za každú odpoveď. Avšak vopred sa ospravedlňujem ak som pridal odpoveď do nesprávnej témy alebo rozprával o niečom zakázanom. Ak by niekto mal link alebo niečo čo by mi pomohlo s firmwarom určite by som poprosil aby ste ma kontaktovali v SZ. Citovat
radek171076 Odesláno 25. květen 2015 Odesláno 25. květen 2015 Ahoj. Myslím si, že slovenština a ani čeština tam nebude. Ta se bude muset dohrát někým kdo se tím zabývá. Citovat
spady Odesláno 26. květen 2015 Odesláno 26. květen 2015 (upraveno) Ahojte Pežoťáci. Kamarát ma kontaktoval s otázkou či by som mu nevedel pomôcť s jeho pežotom ktorého doniesol z francúzka. Je to 5008 r.v 2010. Potreboval by tam dať slovenčinu alebo češtinu do navigácie. Avšak neviem ako to funguje. Ak mu tam hodím iné mapy ako má zmení to len jazyk v navigačnom režime a ostatné všetko ostane v francúzštine. Teda to bude chcieť asi preinštalovať firmware alebo nie?. Ďakujem za každú odpoveď. Avšak vopred sa ospravedlňujem ak som pridal odpoveď do nesprávnej témy alebo rozprával o niečom zakázanom. Ak by niekto mal link alebo niečo čo by mi pomohlo s firmwarom určite by som poprosil aby ste ma kontaktovali v SZ. Skus najsť na bazose: do vyhladavania si daj: wip nav mapy , tento pán sa tým zaobera......good luck Upraveno 26. květen 2015 uživatelem spady Citovat
eugeno Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 (upraveno) Už to mám. Dík Upraveno 30. květen 2015 uživatelem eugeno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.