Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím, parkovací kamera a telka do stávajícího systému za 375€? Tedy když si vezmu, že za ty dva ubohé analogové monitory bez signálu do opěrek (v ceně 30€/kus a to jsem optimista) chce Peugeot 20tis (730€), tak tohle je za hubičku ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj všem,

narazil jsem na zvláštní problém, se kterým vás chci seznámit, aby jste náhodou neudělali stejnou chybu :-)

Sehnal jsem Mapy, FW a koupil jsem si kartu - 16 GB, naformátoval na FAT 32, velikost alokační jednotky tak jak je ve všech popisech a celej natěšenej, že konečně nepojedu do práce po poli jsem běžel k autu. Vložil jsem podle všech popsaných postupů kartu, nastartoval a nic. Nevadí, restartuju systém a pojede to - nic. Běžím zpět domů, pročtu další 4 návody, naformátuju kartu nahraju fw a jdu do auta, že teď už to půjde. Opět nic. Když se tento proces opakoval po páté a uběhly 3 hodiny mého času, tak si říkám - jdu spát - ráno moudřejšího večera. Ráno jsem se vzbudil a napadlo mě vyzkoušet jinou kartu. Vzal jsem teda z foťáku 32 GB, naformátoval, nahrál, zašel do auta, vložil, nastartoval a jak mávnutím kouzelného proutku bylo vše funkční... 

V čem byl problém - 16 GB karta, kterou jsem koupil byla totiž MicroSD s adaptérem. Lvíček se pravděpodoběn rozhodl, že sendviče nežere, a kartu mě nevzal. Ani ve snu by mě nenapadlo, že zrovna v tomto může být problém, ale tak co?! Ve foťáku je nyní 16 GB a v atutě 32. 

Poučení zní - nekupujte sendviče - žerte steaky.

Pavel

Odesláno (upraveno)

Ahoj, já jsem tento problém neměl, karta 16 GB micro SD s adaptérem v pohodě šlape. Je to Sandisk nějaká rychlá class 10, zápis asi 30 MB/s, měl jsem ji v telefonu a načetla se hned. 

Upraveno uživatelem Husky
Odesláno

16GB není SD ale SDHC, standard SD má maximální kapacitu 4GB.

A nemusí to být jen rychlostí, klidně to může být nekompatibilitou karty nebo rozhraní v autě, případně verzí ovladače. Možností jsou mraky, včetně vadného adapteru z mikro na full size. Proto obvykle výrobce zařízení dává k dispozici seznam otestovaných kompatibilních karet. Obvykle v něm bývá jen pár modelů a kašlou na to, ale na jen na nich zaručí, že to funguje. Takový standardní alibismus.

Odesláno

Mě vadí, že když zadávám adresu a dojdu k číslu popisnemu, tak je to hrozně omezený. V podstatě tam skoro nic není. Pokud v dané lokalitě by nebyla možnost žádného čísla tak ok, ale vždy mi tam vyskočí jenom omezený počet a to ještě ne v řadě ale náhodná čísla

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahojte Pežoťáci.

Kamarát ma kontaktoval s otázkou či by som mu nevedel pomôcť s jeho pežotom ktorého doniesol z francúzka.

Je to 5008 r.v 2010.

Potreboval by tam dať slovenčinu alebo češtinu do navigácie. Avšak neviem ako to funguje. Ak mu tam hodím iné mapy ako má zmení to len jazyk v navigačnom režime a ostatné všetko ostane v francúzštine. Teda to bude chcieť asi preinštalovať firmware alebo nie?.

Ďakujem za každú odpoveď. Avšak vopred sa ospravedlňujem ak som pridal odpoveď do nesprávnej témy alebo rozprával o niečom zakázanom. Ak by niekto mal link alebo niečo čo by mi pomohlo s firmwarom určite by som poprosil aby ste ma kontaktovali v SZ.

Odesláno (upraveno)

Ahojte Pežoťáci.

Kamarát ma kontaktoval s otázkou či by som mu nevedel pomôcť s jeho pežotom ktorého doniesol z francúzka.

Je to 5008 r.v 2010.

Potreboval by tam dať slovenčinu alebo češtinu do navigácie. Avšak neviem ako to funguje. Ak mu tam hodím iné mapy ako má zmení to len jazyk v navigačnom režime a ostatné všetko ostane v francúzštine. Teda to bude chcieť asi preinštalovať firmware alebo nie?.

Ďakujem za každú odpoveď. Avšak vopred sa ospravedlňujem ak som pridal odpoveď do nesprávnej témy alebo rozprával o niečom zakázanom. Ak by niekto mal link alebo niečo čo by mi pomohlo s firmwarom určite by som poprosil aby ste ma kontaktovali v SZ.

Skus najsť na bazose:  do vyhladavania si daj:  wip nav mapy , tento pán sa tým zaobera......good luck :roker

Upraveno uživatelem spady

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...