Vatsug Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 Tak jsem zpátky z Balkánu a mám poznatky ohledně navigace.Nebýt malého Garmina a docela podrobné mapy, tak tam asi ještě jezdím. V manuálu se píše, že obsahuje mapy Evropy. Omyl- asi měli na mysli mapy střední a západní Evropy. V Bosně byly jen hlavní trasy. Pokud bych chtěl něco najít na vedlejších okreskách, měl bych smůlu. Někdy tam byly někdy né. Černá Hory trochu lepší. ale také jsem se spíš spoléhal na Garmina. V Albánii byly mapy tak z 50% a to ještě dost nepřesné. Většinou jsem jezdil po louce. V Makedonii a Srbsku to mou cestu většinou našlo, ale označené to bylo jako normální silnice i když jsem jel po dálnici a to tam ty dálnice byly už před 5 léty. Totálni podraz byl v Řecku, když cestu a podmořský tunel na ostrov Lefkáda, který je tam tuším od roku 2004, kdy byly v Řecku OH neměla navi vůbec zaznamenaný. A to mám mapy údajně z roku 2010. V roce 2010 to možná zkopírovali na tu SD kartu, ale určitě nezaktualizovali. A to chtějí za oficiálni přehráni máp 7 500Kč. Vyloženě zlodějna. Protože mi nikdo nezaručí, že tam bude opravdu celá podrobná Evropa. Chci volat na centrálu Peugeotu a požadovat jejich vysvětlení.:grr:grr Citovat
Pacho69 Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 To nemusíš ani do Albánie, navigace v autě nic moc. A když vidím, co za ně chtějí (leckde i 60 tis.) Za to má 10 těch nejlepších gárminů s doživotní aktualizací... Kdepak, nikdo mě nepřesvědčí, že navi v autě nejsou vyhozený prachy. Mě se to stalo se služebákem v Itálii. na kruháku byla odbočka, ale na navigaci v autě byla namalovaná jako do pole. Naštěstí gármin věděl... Citovat
Vatsug Odesláno 22. září 2013 Odesláno 22. září 2013 Tak včera jsem si nechal nainstalovat mapy 2013. Je to i s upozorněním na radary. Zatím to funguje skvěle. Uvidím na delší trase. Prý ty origo nainstalované mapy nejsou nikdy nic moc. Jakýkoliv upgrade jim hodně pomůže. A co se týče Garmina. Na delší cesty ho vozím také jako zálohu, ale podobně jako zabudovaná navi.Také se někdy ztrací. Střední a západní Evropa O.K., ale stačí zajet do méně navštěvovaných destinaci-typu Balkán a také jezdí po loukách. A mapy můžou být aktualizované jakkoli. Podle mě se z aktualizují nějaké nové kruháče v tkz. civilizované Evropě a to je vše. To je můj postřeh. A to mám Evropu sjetou celou až na Rumunsko, Portugalsko a státy Beneluxu. [upravil dne 22/9/13 11:57 od Vatsug] Citovat
cogina Odesláno 22. září 2013 Odesláno 22. září 2013 Tak včera jsem si nechal nainstalovat mapy 2013. Je to i s upozorněním na radary. Zatím to funguje skvěle. Uvidím na delší trase. Prý ty origo nainstalované mapy nejsou nikdy nic moc. Jakýkoliv upgrade jim hodně pomůže. A co se týče Garmina. Na delší cesty ho vozím také jako zálohu, ale podobně jako zabudovaná navi.Také se někdy ztrací. Střední a západní Evropa O.K., ale stačí zajet do méně navštěvovaných destinaci-typu Balkán a také jezdí po loukách. A mapy můžou být aktualizované jakkoli. Podle mě se z aktualizují nějaké nové kruháče v tkz. civilizované Evropě a to je vše. To je můj postřeh. A to mám Evropu sjetou celou až na Rumunsko, Portugalsko a státy Beneluxu. [upravil dne 22/9/13 11:57 od Vatsug] A Vatsugu, kde jsi si je nechal apgrejdovat? V servisu nebo přes někoho a co to stálo? Citovat
Vatsug Odesláno 22. září 2013 Odesláno 22. září 2013 V servisu né. Tam to stojí asi 6 000.- Dostal jsem tip na jednoho chlápka z ........ a stálo to 1 500.- Je to rozumná cena a zatím to vypadá dobře. Je to i vyšší verze než jsem měl doteď. [upravil dne 18/10/13 18:11 od Vatsug] Citovat
Pacho69 Odesláno 23. září 2013 Odesláno 23. září 2013 No když to tak vezmeš, za ty peníze máš navi s doživotní aktualizací map... Já prostě nechápu, že to výrobcům v těch autech stále prochází, takhle si mastit kapsu... Citovat
zooloo Odesláno 23. září 2013 Odesláno 23. září 2013 Vatsung a nedas kontakt na toho pana z Hodonina. aj mne v servise v BA povedali, ze update je nova karta za 200 euro co som na nich pozeral ci su normalni. Dakujem Citovat
elton Odesláno 23. září 2013 Odesláno 23. září 2013 Zooloo, myslí si, že to je tento člen klubu:............. ps. upraveno na přání [upravil dne 19/10/13 08:29 od elton] Citovat
Vatsug Odesláno 24. září 2013 Odesláno 24. září 2013 Ano Martine je to on. Případně telefon můžu poslat mailem.To pro zoologa. Citovat
elton Odesláno 24. září 2013 Odesláno 24. září 2013 Mapy 2013 mám v počítači už dlouho, ale pořád jezdím na 2012. Citovat
Vatsug Odesláno 25. září 2013 Odesláno 25. září 2013 A máš nové jen mapy na SD kartě. Mi totiž přehrál i softver a mám novou verzi. Ta stará mi totiž radary nehlásila. Citovat
zooloo Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 dakujem. odlozil som si e-mailovu adresu na miltona a niekedy mu napisem. mate od neho mapy viaceri? Citovat
elton Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 On je ..........., ne milton..:D:D:D:D [upravil dne 19/10/13 08:30 od elton] Citovat
Hanys7 Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 Ahoj, chci se Vás zeptat, zda máte někdo zkušenosti s přehráváním videa na WIP Nav (RNEG), zda to vůbec jde? Telefon spáruju bez problémů pomocí bluetooth i přes kabel - AUX, hudbu mp3 přehrává v pohodě, ale zda jde i video? Popřípadě, jaký formát?Díky Citovat
radek171076 Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 Škoda, ale na youtube jsem našel tohle Citovat
Dodo1976 Odesláno 20. duben 2015 Odesláno 20. duben 2015 (upraveno) Holanďani jsou koumáci-vypadá to dobře Teď ještě vyčenichat co a jak Upraveno 20. duben 2015 uživatelem Dodo1976 Citovat
Dodo1976 Odesláno 20. duben 2015 Odesláno 20. duben 2015 Našel jsem toto: http://www.carvision.nl/index.php?item=peugeot-5008-interface&action=article&group_id=10000019&aid=576〈=NL Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.