Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zimní pneumatiky


ceee

Recommended Posts

Zdravím přátelé - mám dva dotazy.

1) V TP mám zapsaná kola \"165/70 R13\" a s vyjímkou poté \"175/65 R14\", která také na autě mám. Budu kupovat nové zimní gumy a jedná se mi o to, jestli se na ně vejde i řetěz, když jsou kola větší. Nedokážu to odhadnout.

2) Co říkáte na tyto pneumatiky - http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneumatiky.php?druh=2&vyrobce=2&sirka=175&profil=&prumer=14. Do 13.9. jsou v akci, jejich minulou edici jsme měli na autě a celkem spokojenost. Nějaké další postřehy? :)

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenom poznámka, Barumky jsem kupoval dlouho, není to žádnej průšvih, ale jaké bylo překvapení, když jsem zjistil, že mi Michelin Alpin vydrží min 2x tolik... rozdíl prakticky pokryje to jedno nutné přezutí navíc...

Řetězy mají určitý rozsah, ale nevím jaký typ máš, vejít by se těsně mohly. Vždycky to bývá napsané na štítku té pixle ve ktré řetězy jsou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro me je limit těch 1000 Kc - mozna neco lehce pres na jedno kolo... Jak říkám, na našem druhém autě máme ty staré 4 nebo pět sezón a zatím sem nepocítil problém a bůh ví, kde auto bude za takovou dobu. A jakožto chudý student, který potřebuje na jaře koupit disky a kromě nich ještě nové jízdní kolo, se každá koruna hodí :)

Vím, že se řetězy dělají ve více velikostech, spíš mi šlo o to, aby se vešly mezi kolo a podběh a jestli s tím nemá někdo zkušenost. Dnes jsem ale volal do Peug. na Veleslavin a technik mi rekl, ze na 14ky neni problem, tak doufam, ze nekecal :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...