Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

klima


fumiso

Recommended Posts

cawte som tu novy a mam problem s klimatizaciou.Auto som kupil pred 2 mesiacmi a klima vsetko sla a ide viac menej.Problem je v tom, ze ked zapnem klimu a dam na 2 fukanie tak auto strati vykon proste rozbehovanie otrasne a ked dam na 3 fukanie tak som siel napriklad 20km/h a hodim som 2ku a chcel som zrychlit tak auto proste otacky na 3000ot/min a auto nic len dusilo a po par sek. vystrelilo a vo vyssich stupnoch riadenia je to ok len to rozbehovanie a podradovanie nema vykon ot po zapnuti klimy su 1000ot/min asi to tak ma byt.neviete nahodov poradit co to moze byt? dakujem klima fuka dobre studeno takze je naplnena. 1,6 16v r.v 2002 80kw

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

este ma napadlo nemozu to robit sviecky lebo majitel povedal ze este ich nikdy nemenil a auto ma 120000km nekedy mi auto chyta hned nekedy ked je zohriate tak toci a tak chytne.a pri pridavani auto pridava a zrazu nic a zase sek a prida.palivovy filter moje auto nema napadlo ma ci sa neda vycistit nejak cerpadlo palivove aby bol lepsi tlak paliva alebo sviecky vymenit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

praveze ked som kupil auto som menil hned rozvody, naplne do vsetkeho servo brzdovu a tak aj filtre okrem palivoveho ten som nenasiel vraj nieje u 1,6 ale sviecky som nemenil a ake su dobre co vydrzia. a este jedna vec postrehol som ked zapnem klimu a idem takych 50km/h na 4 a zapnem klimu tak auto asi po 5 sek. nepridava nechce sa mu a ked stojim tak rozbeh je strasny ako keby som sa rozbehoval na skoda 120.mozu to sposobit fakt tie sviecky??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...