Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PEUGEOT 206 sraz?


hYena

Recommended Posts

Zdarec palec Pažitky,

já vím, třeba se to tu už něco podobného řešilo, ale i přesto se ptám: Našel by se někdo zdatný a schopný, který by uspořádal sraz pro majitele 206ek?

Rád bych se koukl na jiné \"stejné\" modely, vyměnil zkušenosti, rady a třeba díly... A já nevím co ještě.

Co vy na to? :papa:super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hYena: Jen abys pak nebyl zklamán malou účastí. Dá ti to hodně práce vše domluvit a nakonec může dorazit pár aut. Své by ti o tom řekl uživatel Stuchy, který tento rok dvakrát pořádal minisraz v Plzni před Olympií. Sraz všech modelů, ne jen jednoho určitého. Na tom prvním se nás sešlo 7 (6 ks 406-ky a jedna 306-ka). Na tom druhém jsme byli pouze tři (Stuchy se svou 406-kou a 206-ka (byls to ty PouLo?) a já se skůtrem Peugeot Vivacity). A přitom na druhý srazík se hlásilo celkem dost lidí, tak je škoda, že nepřijeli. Ten první srazík byl super, poznal jsem pár lidí z fóra, prohlídli se auta, pokecalo o úpravách a bylo co obdivovat a čerpat inspiraci na úpravy autíček.

Tímto tě nechci odrazovat od pořádání minisrazů, naopak, když se to povede, je to super strávený den. Jen jsem chtěl hodit do placu mojí zkušenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hYena: Tvůj optimismus se mi líbí, fandím ti a držím palce.:super Uvidíš, zkus to a uspořádej 206srazík někde na parkingu před nákupnim centrem nebo jinde, kde je místo (nebude tě to nic stát, pokecáte a prohlídnete auta).

Jde spíš o to, kolik majitelů 206-ky v okruhu tvého bydliště je v klubu, kolik by jich bylo ochotných na sraz nějakej ten kilometr urazit a kolik by jich mělo ve zvoleném termínu čas dorazit.

PouLa: Možná se ještě někde potkáme (za měsíc se stěhuju do Rokycan a často brázdím okolí), poznám tě podle těch fakt pěknejch zadních LED lamp, tak budu troubit a zdravit. Mám 406-ku, barva Lucifer, podložky pod RZ s www klubu a klubový samolepky na sklech zadních dveří.

post-31496-1410961961081_thumb.jpg

[upravil dne 2/9/11 23:03 od Butrus]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...