Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

hlasovani pro Kujona!!! :)


Jimmy106

Recommended Posts

Ahoj, prosim o nejelepe vsechny z klubu o podporu pro clena Kukona :) lajknutim teto fotky, konkurence je vysoka a proto je dulozity kazdy hlas :) nejde jenom o to aby to Kujon vyhral, ale spise o co nejvetsi zviditelneni nejenom Peugeotu ale take tohohle kousku, ktery je opravdovym mazlikem :) nejdrive je potreba lajknout tu stranku \"Kola delaji auto\" a pote lze lajknout tu fotku a odkaz na ni je zde http://www.facebook.com/photo.php?fbid=282016575145163&set=a.277414902271997.85854.172116739468481&type=1&theater :) predem vsem dekuji za podporu a doufam ze od priznivcu teto znacky bude podpora velmi vysoka :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo joooo... :) dnes od 19 hodin. Uz jsem napsal i lidem v pratelich a jedni konstatovali ze jsem fakt do techhle krabicek fakt uchyl a druzi ale uznali ze auto je to opravdu libovy :)

PS: nezapomen se na fotku co nejdrive oznacit, jak je psano v pravidlech :)

[upravil dne 31/8/11 22:52 od Jimmy106]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super, kazdy hlas se hodi :) a k tem fejsbuk vyrazum... taky to nesnasim ale beru to spis jako zesmesneni... trochu OT ale vcera jsem byl s kamaradem a ukazoval jsem mu Kujonovu stranku s fotkama na moje.auto.cz a ten cumel jako puk a smal se tomu ze i kdyz se jedna o stejnou modelovou radou, tak jaky to je rozdil.. a kdyz vsechny ty fotky videl tak zacal vazne uvazovat o koupi gti/vts.. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky všem :-)

FB/ ne FB - je to každého věc. Já na tom třeba oceňuji fakt, že jsem v denodenním kontaktu se známými a tak se mnohdy naskytnou příležitosti, které by jinak upadly v zapomnění. A krom toho - krásně se na tom plánujou picí včery :D

K tomu hlasování - je to spíše jen taková prezentační kratochvíle, na výhru bych dost dobře neměl ani čas :) Dík kažopádně Jimmymu za iniciativu. Co se vývoje auta týče, tak teďka už to zas tak horké není. Není na to jednoduše moc času. A taky už mi docházejí nápady :) Takže jsou to spíše opravy než úpravy. Btw - za 14 dní půjde na přelak střecha + zadní lemy, takže zase budu mít o čem psát na auto.cz :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...