Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

koupě 406


olgojc

Recommended Posts

Ahoj. Mám možnost koupit 4O6 1.8 z roku 2002 dovezenou z Belgie. Je to po důchodci a má to najeto 26000 km. Nemá servisku, je k tomu Car-pass, kde jsou vypsané nájezdy km za každý rok. Na fotkách je to naprostá nádhera. Co si o tom myslíte? Mám do toho jít? Cena je 99000 Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Najetých 26.000 km - to mi přijde jako děsná \"BOUDA\". Koupil jsem 406 taky z roku 2002, dovoz z NL - najeto 160.000 km a nakonec se z toho vyklubalo 360.000 km. Naštěstí zatím šlape OK. Opravdu to chce před koupí prověřit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je fakt, ze v holandsku jezdi o dost vic, moje 406 mela v roce 2001 po peti letech provozu na tacho 100 000km, ale nakonec se z toho vyklubal dvojnasobek, takze za 5 let najela 200tis km (v mem pripade nebyly budiky stoceny, ale vymeneny za novy origo, kvuli zname zavade 406, kdy prestanou budiky ukazovat kvuli studenym spojum na plosne desce, byla o tom drobna poznamka v servisce, ze k vymene doslo, ale toho jsme si vsimli az nejaky cas po koupi)

ted mam najeto pres 400tis a auto jezdi porad

Neni uplne nerealne, ze takove auto po duchodci skutecne muze byt, ale vzhledem k tomu, kolikrat je tahle historka pri prodeji aut omylana, to muze byt pravda asi tak v 1 pripade z 10. Navic, pokud mam mluvit za sebe, radeji bych koupil auto pravidelne provozovane a s dolozenym pravidelnym servisem a vice najetyma km, nez nejakej lezak, co stal vetsinu casu nekde pod plachtou

EDIT tak koukam, ze Ozzy uz to vystihl prede mnou jednou vetou :D

[upravil dne 30/8/11 11:05 od Ferry]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Zdravím. Jen jsem chtěl napsat, že jsem to auto opravdu koupil. A zatím všechno nasvědčuje tomu, že to mělo opravdu takhle malý nájezd. Uvnitř je auto jako nový. Zvenku má na nárazníkách nějaký šrámy, ale nic hroznýho. Zatím spokojenost a nadšení a doufám, že to tak i zůstane :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...