Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Magor s dálkovýma


jirka639

Magor s dálkovýma  

  1. 1. Magor s dálkovýma

    • 1. nechat se předjet a nevšímat si ho
      17
    • 2. nechat se předjet a problikonout
      20
    • 3. vyškolit ho stylem brzda plyn
      4
    • 4. na semaforech mu vymlátit smětlomety
      4
    • 5. nevšímat si
      3

  • Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

ted me nasral jeden magor co jel zamnou, celou cestu mi svítil do zrcátek dálkovýma, ikdyž byl odemně tak 30m. Pak sem zpomalil a pustil ho před sebe, problikl dálkovýma a radši držel dostatečný odstup. předemnou jel ještě otec v druhým autě a tomu dělal to samý, i ve městě kde stáli na semaforech. Magor byl v modrý dodávce s \"tuning\" bílými pruhy a E značkou, vzadu nálepka Vlastimil MAch a taková střech, asi stavební firma. telefon 606... a 737...

jak vy byste to řešili?

edit viz dole:Ještě doplním, že jsem se mu to snažil 6x dát najevo mlhovka, 3x výstražnýma, když nás míjelo auto stlumil, ale pak znovu přepnul na dálkový.

dodávka byla rádoby tuning s bílýma pruhama, tonovaný skla a ještě najaká serepetička. tudiž se moc nejednalo o dělnický vozidlo.

Ja jel s manželkou a otec s mamkou vezli naše potomky.

[upravil dne 28/8/11 22:06 od jirka639]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chybí mi možnost - probliknout ho zadníma mlhama, tak jsem dal a) nechat se předjet. Třeba to ani nemusel být úmysl a borec jen \"zapomněl\", že svítí dálkama - kdyby viděl, že na něj blikáš mlhama, třeba by to docvaklo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když má telefon na autě, tak volám na číslo. \"Dobrý den, nejedete náhodou autem RZ?\" Když jede tak požádám slušně tak zhasněte ty dálkový, nebo ohleduplněji by jet nešlo..... Buď se ozve sorry, nebo nadávky, když nadávky tak se teprve představím, tady XY, správní odbor města, tak já si Vás pozvu k nám, naschledanou a zavěsím. No a pokud se ozve, ne nesedím, já jsem majitel, tak se zeptám co za hovádko sedí v tom autě, že musí být bohatý majitel když si nechá likvidovat auto a slušně se rozloučím, že jsem rád že jsem se dostal na majitele, že mám také firmu a takovým zaměstnancům bych peníze nedával.... Vždy, ale slušně (i s tím dementním řidičem - toho bych se zeptal \"prosím vás opravdu vám nejdou zhasnout ty dálkové?\") spíš podřízeně, ono to chytne za čumák víc, i majitel si řekne \"tvářil se slušně, tak asi na tom něco bude\" než by ho někdo seřval.....

Edit: Já vím že jsem napsal román, ale ono to tak krásně funguje, když někoho slušně s úsměvem pošleš do pr*ele. Je to o 100% účinnější než se seřvat, porvat na křižovatce. Důležité je nenechat se vyprovokovat a stále se usmívat i když se krev vaří. To nasere dementa nejvíc...

[upravil dne 28/8/11 21:59 od tadom]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě doplním, že jsem se mu to snažil 6x dát najevo mlhovka, 3x výstražnýma, když nás míjelo auto stlumil, ale pak znovu přepnul na dálkový.

dodávka byla rádoby tuning s bílýma pruhama, tonovaný skla a ještě najaká serepetička. tudiž se moc nejednalo o dělnický vozidlo.

Ja jel s manželkou a otec s mamkou vezli naše potomky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevim o co mu šlo, asi alergik na Peugeoty. otec mu taky pustil mlhovku a borec nic. jakmile jelo neco do protismeru tak přepl, ale pak zase oslnoval a to ikdyz za nim stal ve fronte na semaforu, kde opravuji silnici cca. 5 minut. absolutne nechapu ceho tim docili.

nekteri lidi jsou rozbitý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Džůny

Nechat předjet a ať si jede. To samé s nervózníma závodníkama. Však on jim to pánbíček jednou vrátí. :papa Nemám důvod zbytečně ohrožovat sebe, nebo ty, kteří jedou se mnou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...