Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Chip 2.1 TD


LORD_mapiv

Recommended Posts

čau,

chci se zeptat, jestli náhodou nemá někdo zkušenost s chipem na tento motor.. přemýšlím o tom už nějakou dobu, ale někdo mě odrazoval, že hodně dostává potom na prdel hlava, ale zase na druhou stranu třeba u BMW u TDSek jsem viděl chip už párkrát a ty na hlavy trpí bych řekl víc a jezdí taky v poho.. tak prosím, jestli by jste mi na to řekli nějaký názory..

díky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja osobne si myslim ze chip je dobra vec. Samozrejme s rozumom a co sa tyka hlavy to uz zalezi na tom vodicovy ako sa sprava. BMW TDS je toho prikladom ze tam sedi niekto kto nema ani trochu paru ako sa ma spravat k motoru.

Ja tiez nad tym premyslam dost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to predkomurkovej motor, nafta hori v hlave, ne ve valci, takze hlava je hodne namahana tepelne i mechanicky, tim chipem to namaha jeste vic, no jaka pises, hlava dostava na prdel. Jinak to mozny je.

Edit: musim říct, že jsem o tom taky uvažoval, po domluvě se Strakim jsem od toho upustil.

Zajímalo by mě, jestli už má někdo tenhle motor chipovanej a jestli se mu s tim nic nestalo. Samozřejmě ta hlava je to nejhorší.

[upravil dne 22/8/11 od Benžík]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano, to právě by mě zajímalo taky, jestli to už někdo má.. hledal jsem nějakou zkušenost různě po netu a nikde nic.. taky jsem od toho na jednu chvíli upustil, ale pak jsem říkal, že když jezdí TDSo relativně v poho s tím, tak proč ne.. tak uvidím co kdo ještě napíše za názor.. každopádně je to otázka cca půl roku bo tak.. chtěl bych prvně ještě vytáhnout čerpadlo, zkontrolovat, případně přetěsnit a tak, stejně jako vstřiky a pořídit a hodit samozřejmě na diag, aby to bylo vše v pořádku a myslím, že letos to asi už nestihnu, takže tak po zimě..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to je škoda, že se neozvali.. byl bych ochotnej to zkusit.. hold jestli prdne hlava, tak se vymění no.. ale myslím, že pežotek by tohle zvládnout mohl.. teď už tomu autu nedupu jako dřív, ale když člověk třeba předjíždí, tak by se ten výkon navíc hodil..

straki007: byl by jsi ochotný to udělat? případně jaká by byla u tebe cena a cca výsledný výkon a krouťák? klidně napiš do sz.. díky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano, zhruba ano, někdo dělá 98kw/295nm někdo zase 102kw/320nm.. je to asi individuální jak kdo má zkušenost s daným chipem..

straki007: omlouvám se, fotku pošlu zítra, dneska už jsem to nestíhal.. :-(

Myslím si, že 102kW a 320 Nm je už hodně dost, já mám HDi a jsem na 93 kW a 294 Nm, změřeno na brzdě....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to už asi frčí co kamarád má 307sw 2.0hdi cip na udajně 100kw a lítá to docela hustě vždycky mi dá na prdel v kopci ale než měl ten čip tak jsme byli tak nějak nastejno a zase na druhou stránku jestli je to pravda že mu těch 100kw naměřili na brzdě tak nevím proč 307 mého otce která má origo 100kw je to taky 2.0hdi jede ještě o dost líp než ta jeho tak si myslím že ty brzdy taky neukážou co mají nebo prostě kamarád kecá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...