Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sklapanie spätných zrkadiel


mikicek

Recommended Posts

Návštěvník

Jestli ti jde o to, aby zrcátka pořád \"necvičili\", tak je před vypnutím zapalování sklop ručně ovladačem na dveřích. Pak můžeš odemykat a zamykat do aleluja a jsou pořád sklopený.

[upravil dne 21/8/11 od kirkiz]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...

Mám rok 2006 a zkusil jsem vypnout motor, sklopit, zamknout.....rána v zrcátku jak prase.......odemču a zrcátka se odklopily(naštěstí) takže u mne deaktivace nejde.

Jak to na zimu deaktivuju. Bude-li namrzlej sníh v tom ohybu a já je otevřu, tak je zničím....

HELP

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sampon: Mám možná hloupý dotaz, tak se předem omlouvám, ale jak jsi ty zrcátka po vypnutí motoru skopil? Tím tlačítkem na dveřích, nebo ručně jsi vzal za zrcátko a přiklapl jsi ho ke dveřím? To totiž taky jde, ale to je jen pojistka abys to zrcátko o něco náhodou neutrhl. Správný postup je sklopit ho tím tlačítkem na dveřích. Na dveřích je to kulaté tlačítko na nastavení zrcátek a pod ním to placaté, kterým vybereš, které zrcátko nastavuješ. Když je toto šoupací tlačítko v prostřední poloze tak jde zatáhnout jako dozadu a tím se zrcátka sklopí. Pak by se měla odklopit až tehdy když to stejné tlačítko znovu zatáhneš dozadu. Není to tedy deaktivace, ale pouze se ty zrcátka neodklopí po odemčení. Jinak tu někde psal předseda, že ty motorky mají dost sílu, a že to vždy trochu očistí a motorky si s tím pak už poradí. Úplně bych to asi nedeaktivoval, protože přeci jen je to auto dost široký a navíc to nejsou zrcátka, ale zrcadla (nebo spíš plácačky), který hodně přečnívají a bál bych se, že to někdo urazí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JNinak dvě zimy včetně arktických mrazů a žádný problém se sklápěním, jen to chce občas očistit když se čistí přední sklo od ledu. A hlavně je to jištěné, když to zamrzne tak to nepraskne a zůstane sklopené nebo odklopené. Vůbec to přes zimu neřeším. Jedině kdy jsem to potřeboval vypnout bylo když jsem v létě byl na táboře a občas v noci chodil do auta a sklápění a odklápění budilo děti v noci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...