Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výměna starteru = denní svícení


FrantaCV

Recommended Posts

Ahoj všem. Je to divné, taky mi to hlava nebere, ale je to tak.:myslim Konečně jsem se dokopal k výměně stareru (doporučení technika na dia) Měl pravdu, točí podstatně větší silou a motor chytne na 2 - 3 převalení.

Co mě ale vyvedlo z míry je skutečnost, že po výměně starteru = odpojení baterky a zase zapojení se spustila funkce denního svícení - tedy spustila to je otázka. Je možné, že by u P406 2.0 HDI r.v. 2002 bylo něco takového ve statndarní výbavě? Navíc je to dovoz z NL, kde povinnost svícení přes den není ani dnes. Skutečnost je ale taková, že před výměnou starteru jsem musel světla zapnout a povýměně se po nastartování světla rozsvítí automaticky. Přepínání tlumená - dálková funguje normálně i přední a zadní mlhovky, pouze spínač světel je v poloze vypnuto \"0\". Ne že by mi to vadilo, alespoň nezapomenu a následně neulehčím rodinnému rozpočtu, ale obavy mám z toho čeho se ještě můžu dočkat.

Máte někdo podobnou zkušenost nebo tušení co je ve věci?

FrantaCV

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Keď som pred pár rokmi kúpil 406 taktiež z NL, taktiež to bolo napichnuté na DIA a aktivovali sme kadečo. Veľmi som chcel aktivovať aj ovládanie predných okien na dialku cez kúčik. Ale asi bsi to nezvláda a skúšali sme automatické zamykanie po rozjazde, ale ani z toho nič nebolo. Tak po pár mesiacoch som musel odpojiť batériu. Po pripojení mi začalo fungovať aspoň samozamykanie. Taktiež potreboval asi reset bsi. Tebe sa nikto nehrabal v bsi?

[upravil dne 22/8/11 21:30 od igor.sk]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak je to jinak, ale stejně mi to halava nebere. Jak jsem psal na začátku, tak po odpojení baterie na dobu delší jak 2 hodiny (to jsem vyčetl někde na webu) se jednotka resetuje. Po zapojení jsem měl dojem, že se aktivovala funkce denního svícení, neb po nastartování se světla zapnula, až později jsem zjistil, že nikoli natrvalo, ale jen asi na dvě minuty a pak zase zhasla. Že by nějaký test osvětlení vozidla, nebo je to chyba ŘJ (displej žádné problémy nehlásí)??

Máte s tím někdo nějaké zkušenosti, je to normální nebo je to problém?

Dík za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...