Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kolik byste dali?


Kirbyova

Recommended Posts

Zdravíčko, mám tu dotaz od kamarádky na prodej jejího auta. Nedávno si koupila 206 a co čert nechtěl, bourala na D1. V servisu jí řekli, že oprava by byla tak za 80 000,-, což je trochu dost, takže by ráda věděla, kolik byste byli ochotní za to auto dát, nebo jestli ho má rovnou poslat na vrakáč.

Info o autu:peugeot 206 . r,v, 1999, 1,4 5dveř, šedá metalíza. najeto 25600 km, centrál, orig, rádio s ovládáním u volantu ( bohužel na kazety), zamykání zpátečky, nazuto na diskách. garážováno celou dobu, ale střecha je mírně zvlněná od sněhu který na ní spadnul při jedné náhodné vyjížďce. vloni měněný přední díl výfuku s katem,. předloni se dával zadní díl výuku a už vypadá \"podivně\".

Po bouračce na předek...všechno od zrcátek dopředu v prdeli...kola vypadají, že nejsou hnutý, ale zkoumaný to mechanikem zatím není... Motor vypadá ale ok, chladič ne...

Auto je v Brně. Fotky bohužel nejsou...

Díky moc za pomoc!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

videl bych umisteni tohoto dotazu spis do Pokecu, presouvam

Fotky jsou v tomto pripade dost dulezite pro odhad ceny, takze by nebylo od veci je zajistit, od boku strelim cenu tak do 15tis, ale muze to byt i mene nebo trochu vic, to fakt zalezi na stavu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak je to u toho s papirama, predpokladam, ze je to jeste porad na znackach a musela by se resit pripadne likvidace dokladu.

Napis kdyztak i VIN kod auta, pro zjisteni, co v tom aute je za vybavu apod., to by se taky hodilo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dej foto :) Zalezi aj ci sou hnute nosniky, a jak ...

V kazdem pripade je 25 tis. Km na 12 rokov stare auto podezrele malo, vychadzi to na cca 180 KM mesačne ... Co je velmi malo, a pokud auto kupila pred nedavnom, tak by ma zaujimalo, ci vie zarucit pravost tych KM ...

Inak cena nic moc, 1.4 ka motor hodnotu nema skoro zadnou, mne byli nabizeny tyhle motory po 3 tis. Kč, oddie dokonce raz psal do meho vlakna ze mi ho za 2 tis. kč nechá ... Auto je bez vybavi, a ma 12 let, je nepojizdne, a jeste k tomu na znackach ...

Ja osobne si myslim, ze za to nedostane ani tu 10 tku. Ale foto ukazou vice ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 7 měsíců později...

Oživuji toto vlákno, páč nechci zakládat nové, a toto je už mrtvé.

Vím, že mě bez fotek ukamenujete, ale optám se. Foto nemám.

Kamaráda otec si před rokem koupil novou 207 1.4 benzin. O víkendu mu ho ukradli a o dva kilometry dál nabourali. Kluci se chtěli projet. Auto má zatím v Brně, viděl jsem fotky jen v mobilu. Šlo to přez střechu ale náraz tam nebyl, takže je pomačkaná kastle a plechařina. Airbagy 8x, motor, převodovka, vnitřek, vše je OK. Oprava nemá cenu. Dokážete někdo od pasu střelit cenu, za kolik by se to dalo prodat. Dostal nabídku 40000kč, ale mě se to zdá málo, když vezmu jen cenu airbagů, motoru, převodovky, věci kolem motoru, něco z interiéru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A kolik si myslíš, že je ta cena airbagů, motoru, převodovky a pár blbostí okolo? A kolik cena práce toho, kdo to bude rozebírat, cena prostředků, prostor, likvidace zbytků, natož pak kdy to má přinést ještě nějaký zisk, aby z toho dotyčný vůbec něco měl? Podle mě těch 40 za kouli zmačkanou ze všech stran moc mimo není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oddie- chápu, proto to sem dávám, aby jste mě poradili. Uvidíme, jestli budou fotky. Já to viděl na mobilu, a to je málo. Něco mě řekl kamarád, ale to beru s rezervou.

Je pravda, že nové stálo asi 200000kč.

[upravil dne 17/4/12 15:19 od Roman Bazi]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...