Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Po dlouhý době sem zase píšu do mojeho deníčku :D

Tak Dědula proběhl technickou jako prd, no jako dva prdy,pár much se našlo na podvozku pár vůlí ale hned po technický výměna čepů a předního ložiska.

Mám problém ted s panty u řidičovejch dveří, nevíte někdo co s tím ? .. už jsem to zkoumal a zjistil sem že nejsou šroubovací ale jsou navařený takže nevim jak to udělat aby mi ty dveře zachvilku někde neupadly ...

• O 2 měsíce později...
Odesláno

tak zejtra bych měl mít hotové Speedlájny , nechaval sem je pískovat a dát do bílé lesklé tak s ena ně těšim jako malej :) ... jo moment ono to bude za 2 minuty už dneska ... :D ... tak pak sem hodim foto :))

Odesláno

jop hele tak to netušim :D šef je odvažel v patek a ještě je nemam, maj prej moc prace a bílou lesklou moc nelakujou tak kvuli jedný sadě prej nebudou špinit pistole nebo co :D :D jinak kolem 1600,- stojí sada 4ráfků opískování a černej komaxit , ale do normálního práškovýho laku to bude asi dražší tak ti pak dám vědět ;)

Odesláno

tak dneska sem se dočkal kol ... Speedliny dorazily z pískování a stříkání a výsledek ? :

300050_540323149314194_794478553_n.jpg

PS.: sou jen umazaný jak sem je v praci vytahoval z auta .. :)

a Cena ? 1200,- za všechny 4 ráfky se všim všudy

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak sem se pustil do bělení písma na pneumatikách na speedlinech :)

kamaradka se mě na tu fotku ptala jestli peču dorty :D

68694_547532978593211_879054001_n.jpg

Odesláno

tak kola sem nandal a zase sundal no :D tak co :D .. udělal sem pár fotek kvuli kalendáři a zase šli do garáže :D v obýváku mam ještě dva ráfky ale nemam a ně gumy :D .. takže čekám až mi je doveze známej :D jinak díky :)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak dneska se nak pokusim domluvit s badisakem jestli eště dorazí na forum, a obědname u něj kloub poloosy.. časem se snad dopracujeme k vejfuku :) ...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak sme se s přítelkou pustili do kuchání stropního tapecu, strhaly sme starou látku a časem budeme davat novou .. :) tady foto jak to vypadá bez plastů :D

DSC_1107.jpg

DSC_1108.jpg

DSC_1109.jpg

DSC_1110.jpg

DSC_1111.jpg

DSC_1112.jpg

DSC_1113.jpg

Druhej obývák se stal dílnou :D

DSC_1114.jpg

DSC_1115.jpg

Odesláno

To je náhodička, taky jsem dneska vyndal stropnici ze sedanu, už mám novou, ale chci tam nalepit původní textil, který jsem vypral a docela prokoukl :).

Už víš jak to budeš lepit? Jaké použiješ lepidlo? Aby se nepropilo atd.

Odesláno

no já sem starej hadr nepral protože bych ho vytahl po kouskách, už byl na pár místech potrhanej takže budeme davat novej, a lepidlo zkusím nějaký najít na textil, hlavně ne CHEMOPRÉN ten by ten tapec rozežral tak si dej pozor :), na netu se dá najít hodně lepidel na textil kůžy plasty atd, někde sna na něj koukal ... na netu podle jejich M3 tabulky by nejvíc vyhovovalo toto http://obchod.activa.cz/produkt/3m-display-mount-lepidlo-ve-spreji-extremne-silne-400-ml-16729/

ale myslimže sem někde kouikal na levnější jen si ted nevzpomenu .. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...