JEYCOM Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 Zdravím všechny, mám 2,0 hdi r.v.06 automat. Dnes se mi poprvé stalo, že jsem nastartoval, zařadil zpátečku, auto se chtělo rozjet, ale motor zhasl. Tak jsem nastartoval znova a opět to samé. Zkusil jsem to nechat chvíli běžet na volnoběh, ale zjistil jsem, že jakmile chci přidat plyn, tak motor opět zhasne. No asi na devátý pokus, se mi podařilo rozjet... Napadlo mě, jestli by to nemohl být filtr pevných částic - mám aktuálně najeto 179 tis. km. Dík všem za každou radu. Citovat
JEYCOM Odesláno 13. srpen 2011 Autor Odesláno 13. srpen 2011 Obligátní otázka:D a na dia jsi byl? Stalo se mi to dnes, tak že zatím ne.. Citovat
JEYCOM Odesláno 14. srpen 2011 Autor Odesláno 14. srpen 2011 Ještě se chci zeptat, když je potřeba vyměnit FAP, bude to palubní počítač hlásit nebo se to zjistí pouze na dia. Díky Citovat
Sagic Odesláno 14. srpen 2011 Odesláno 14. srpen 2011 A na neutrál to při přidání plynu taky chcípalo? Nezůstaly ti viset brzdy? Citovat
JEYCOM Odesláno 14. srpen 2011 Autor Odesláno 14. srpen 2011 A na neutrál to při přidání plynu taky chcípalo? Nezůstaly ti viset brzdy? jj i na neutral motor zhasínal... Citovat
švícko87 Odesláno 14. srpen 2011 Odesláno 14. srpen 2011 ...že by se ozvala lambda???Začni diagnostikou,bude to ta nejlevnější varianta pro začátek Citovat
andy 3823 Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 ..a čo takto diagnostika. Mne sa to správalo zhruba podobne a bolo to čidlo otáčkomera. Problém s tým bol že na DIA to hneď neukázalo priamo v závadách nakoľko to nerobilo stále ale keď sa s tým chvíľu pohral tak to našiel. V servise mi povedali, že to menia niekoľko krát za mesiac. cena s prácou bola cca 1300 Sk. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.