Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přední deflektor (ochranná lišta na kapotě)


ZoSo

Recommended Posts

Dobrý den

Rád bych se zeptal jestli někdo z vás neví kde a zda vůbec je možné sehnat větrný deflektor kapoty na 406 nový model? Na boční okénka jsem jich našel spoustu ale nikde sem nenašel tu na náběžnou hranu kapoty. Mám na mysli tu plexi.Našel jsem jen jakési pryžové potahy na cca 1/4 kapoty, ale to je mírně řečeno ohyzdné.

Příklad na VW...

19958.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za bleskovou odpověď. Taky si myslím že asi nic takového není, ale lína huba...Nicméně - jezdím často do Běloruska kde je vpodstatě každé druhé auto vybaveno podobným deflektorem a potkal sem i 406 která ho na sobě měla, bohužel za jízdy takže nevím zda byl \"origoš\" nebo napasovaný z jiného modelu, zkusím se tam poptat...jinak škoda, hodil by se..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se mě týče tak bych ho rád rozhodně ne jako tuning, ale jako ochranu právě té náběžné hrany. Mam tam pár šrámů u kterých zatím barva neodprýskla ale asi je to otázka času. Taky tam mam promáčklinu a zakryl bych to tim..ale když nejni, tak nejni..asi to vyřeším nějakou folií od 3M..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno už jsme to tady řešili, je utopie si myslet, že ta transparentní fólie nebude vidět - je tam posun odstínu a nevypadá to dobře. Nevím kolik stojí tahle šprcka, ale někdy je levnější kapotu stříknout ;). Jinak z vlastní zkušenosti je to odraz ježdění blízkou za tím před tebou. Tím nemyslím nic zlého, dělal jsem ho taky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsem říkal - o vzhled, případný posun barev mi až tak nejde (ale tu pryžovou podprsenku bych neskous)... samozřejmě že kondice vozu odpovídá jeho užívání - ale já ho před měsícem koupil..a jelikož je kupované v Paříži tak asi nemusím vysvětlovat drobné kosmetické vady..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Tak posilam pozdrav z ruske zadrzovaci cely...maly problem s visem...Jinak jak sem predpokladal tak v belorusku se deflektor prodava a to hned ve trech provedenich...stoji necelych 50 dolaru. Tak sem si ho poridil...az budu venku tak dam fotku. Nevypada to uplne zle...a s ohledem na zdejsi cesty je to super vec..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...