Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poslední dobou zkouším vymyslet jak dostat jinej rozměr kol do TP. Ke svým Speedlinům z 205GTI bohužel typovej list neseženu. Tak mě napadlo sehnat jiná ke kterým se dá sehnat. Jenže na to abych koupil úplně nová kola bohužel nemám. Tak k problému, není zde nějaká ochotná duše, která by zapůjčila kola ke kterým se typáč sehnat dá. Mám známýho v alcaru, takže kdyby z jejich produkce bylo by to nej. Mám 15\" kola, ET snad 18 a pneu 195/50.

Odesláno

Ve vecsim pneuservisu ty vydaju za urcity poplatok potvrdenie na zapis roznych alternativ ...

Na SK mi vedel v zvoncine zapisat vsetky az po 17 tky ... On vystavi nejaky list, ktory akceptuju ...

Odesláno
funguje...jen se musíš zepat nebo jen mít správné známé...:papa:mrk

Opravdu? A kde mám hledat? Každej s kým jsem mluvil tak říkal, že jedině přes typovej list.

Odesláno

Nerobí to každý pneuservis, napr u nas na SK to robila siet pneuservisov PNEU BOX, takisto jeden lokalny pneuservis v zvoncine PROFIPNEUSERVIS.

Za to povolenie si pytaju prachi, ale myslim ze pri nakupe kolies ho davali k tomu zadarmo ...

Odesláno

jasně že přes typovej list..ale ten ti mužou dát v tom pneuservisu většinou tam kde prodávájí kola..on si to vytiskne z netu a dá tam svoje razítko a podpis a ty už pak jen frčíš na stk..ale samo že si zato něco řeknou v tom servisu..přesně jak říká lubko

Odesláno

Můžu se zeptat jestli je postup stejný když bych potřeboval do TP dopsat jenom gumy, a to 195/65/15 když zapsány v TP mám jenom 205/65/15? Díky za odpověď. Vystaví mi typový list nějaký pneuservis nebo musím do Citroena ?

Odesláno
jasně že přes typovej list..ale ten ti mužou dát v tom pneuservisu většinou tam kde prodávájí kola..on si to vytiskne z netu a dá tam svoje razítko a podpis a ty už pak jen frčíš na stk..ale samo že si zato něco řeknou v tom servisu..přesně jak říká lubko

Já jsem myslel, že typovej list vydává ten kdo prodává kola a je napsanej na přesně na ty určitý kola. Kdyby to šlo tak jak říkáte byla by to pecka

Odesláno

Já jsem myslel, že typovej list vydává ten kdo prodává kola a je napsanej na přesně na ty určitý kola. Kdyby to šlo tak jak říkáte byla by to pecka

Tak to je, typák dostaneš (bavíme se o legální cestě) jen od prodejce kol na úplně nová kola. Je tam napsán přesný typ vozu, motorizace, typ, velikost kol, případně pneu. Pak šup na STK, na ouřad a je to.

Odesláno

Tak to je, typák dostaneš (bavíme se o legální cestě) jen od prodejce kol na úplně nová kola. Je tam napsán přesný typ vozu, motorizace, typ, velikost kol, případně pneu. Pak šup na STK, na ouřad a je to.

Tak jsem si to celou dobu myslel, proto se ptám, zda by nebyl někdo ochotnej pujčit kola na technickou ke kterým bych si předem sehnal typovej list. Spousta prodejců je ochotna ho vydat ke svým kolům. Hlavně kdyby to byly AEZ, Dotz,Dezent.

Odesláno

Czedisonek:postup je stejný....do citroena ani nemusíš :D tam ti to stejně nedají :roker

tomm:stejnou značku ani nemusíš mít....stačí když budou jen podobné..já tam je na origo a tp jsem měl na dezent a v pohodě :papa:cool:

Odesláno

dobrmik: díky moc, jen tedy nevím jestli mi prodejce pneumatik vydá typový list na pneumatiky 195/65/15 94H (kor když si je u něj nebudu kupovat, protože už je 2 roky mám jako zimáky) a navíc když internetoví prodejci a jejich vyhledávače na dotaz vyhledání podle auta na Evasiona vyhoděj pneumatiky 205/55/16 a jiný vůbec, ani ty co jsou zapsaný v TP (205/65/15), tak nevím .....

Odesláno

Tak zkusím si tedy sehnat typový list k nějakejm podobnejm kolům. Ale myslím,že tohle neprojde, když tam je napsaný přesně číslo kol. Nebo něco takovýho jsem četl.

Odesláno
Tak zkusím si tedy sehnat typový list k nějakejm podobnejm kolům. Ale myslím,že tohle neprojde, když tam je napsaný přesně číslo kol. Nebo něco takovýho jsem četl.

Neprojdeš u STK s jinýma kolama než jsou na typáku, to je jasný, technik není blbec, možná za úplatek by to šlo :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...