Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nejlepší asi bude ještě chvilku počkat a došetřit aspoň abys měl 2000,-

Za to už se něco dá. Např. Hertz DSK nebo Helix Blue.

• O 2 týdny později...
Odesláno

taky ted svazuji ze bych koupil lepsi repro...koukal sem po clarionech a blaupunktech (radio mam Sony takze i sony repro me napadly) ale proc tady vsichni protlacujete Hertz a Helix???

muze mi to nekdo vysvetlit??

Odesláno

Byl jsem v Brně ve dvou specializovaných prodejnách na auto hifi a v obou mi jako optimální kompromis mezi kvalitou a cenou nabídli Alpine. Když jsem po nich chtěl srovnání, proč ne to, co je zde uvedeno výše, tak mi bylo řečeno, že kvalita u těch alpine je lepší a jsou méně poruchové. Já osobně je mám, a jsem s nima dost spokojený.

Odesláno

Hertz DSK nebo Helix Blue je prověřeno spokojenýmazákazníkama, nicméně netvrdíme že Alpine nehraje, těšíme se na Trundíkův Šebetov kde můžem porovnat. Ještě by mě zajímalo jestli ten prodavač co prodával alpine prodává i Hertz DSK nebo Helix Blue nebo jen vnucuje své zboží.

Odesláno

asi budu muset nekoho z vas navstivit a poslechnout si jak to komu hraje:papa

jinak jaka nejvhodnejsi kombinace od Hertz mi doporucite (myslim tim predni repro komponent a dozadu na plato koaxialni) chci oznaceni :)

Odesláno

a kolik na to máš:D:P

na radio DSK (kompo) a dozadu to samé :P (koax je DCX) zakladní řada

na zesik si dej max sumu kč, zesik, Wrms.. je toho moc

řada:

DSK - zakladní

ES - spl

HSK - kvalita

jinak si omrkni na hertz

mk:papa

[Editován dne 20/3/05 mk405]

Odesláno

sakra.. mk405 mne predbehl :(

.. dopredu teda jak se pise - v tvem pripade do 306 16\" Herz (nebo Helix) a dozadu treba to stejne + basak do kufru... nebo jeslti nechces tubu/bednu do kufru tak si dej do plata spis ovaly - prece jen to bude vic basovat.. ja mam Spectron CX (nove za 1600,- proste bomba!) a predni, spise vyskove helixy do doplnuje pekne

:papa

Odesláno
Napsán autorem mk405

a kolik na to máš:D:P

na radio DSK (kompo) a dozadu to samé :P (koax je DCX) zakladní řada

na zesik si dej max sumu kč, zesik, Wrms.. je toho moc

řada:

DSK - zakladní

ES - spl

HSK - kvalita

jinak si omrkni na hertz

mk:papa

[Editován dne 20/3/05 mk405]

cenovy strop zatim nemam ...budu to menit postupne takze jak bude nejakej peniz navic tak to vrazim do repraku :) o zesiku zatim ani neuvazuji...mam radio 4*50W tak myslim ze to staci...nebo nemy smysl kupovat lepsi repro bez toho aniz bych koupil jeste zesik?? :cool:

jo jeste jedna vec...co znamena ta rada ES=spl???

Odesláno

.. snad budu rychlejsi nez mk :D

to co psal mk405 o herz - jako DSK, ESK a HSK.. to jsou serie reproduktoru od zakladni-nejlevnejsi po nejvyssi-nejdrazsi. Nic vic v tom nehledej. Pokud nechces davat zesik tak ti BOHATE budou stacit na radio DSK.. tento model ma 80W RMS coz na vybuzeni pres radio je az az... Samozrejme ze pres zesik ti budou hrat repra lip a pri vyssi hlasitosti cisteji, u radia uz bude dochazet ke zkresleni.

Drazsi repra (vykonejsi) bez zesiku jsou proste \"vyhozeny\" penize.. ten cenovy/vykonovy rozdil bude markantni az pri pusteni pres zesik.

V tvem pripade bych volil treba DSK 16ky dopredu, dozadu do plata nejake ty ovaly(vyjdou levneji nez komponenty) a kdyz si pak nasetris tak si muzes koupit zesik treba 4kanal a napojit vse pres nej, nebo dokoupis subac a predni kompa das na 2 kanaly a druhe 2 kanaly das do mustku a budes tim krmit ten box....

:papa

Odesláno

ty rady jsou mi jasny jen nevim co je ta skratka spl :)

takze predbezne mam vybrano asi tohle:

DSK 165 (RMS 80W 165mm) dveře

DCX 690 (RMS 90W 6\"x9\") do plata

celkova cena cca 4000CZK

ocekavane zlepseni oproti puvodnimu repro: min 165% :D

i kdyz na druhou stranu design helixu je mi sympatictejsi a TITANOVA BASSOVA MEMBRANA :o

jakou maji helixy???to jsem nejak nevycet;)

Odesláno

spl je tlak, nekdo tomu říká na bordel, je to zkrátka to co neslyšíš ale rozklepe to celé auto:D

rádio 4x50W je samo v max. ale na tyto repra stačí

:o TITANOVA BASSOVA MEMBRANA :o to jsi vyčetl kde?????? to jsi asi koukal ne nejlepší sérii, helix blue 62 má modrou

viz zde Helix noba to je výškové repro

[Editován dne 21/3/05 mk405]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...