Bouřlivák Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Ahoj chci si koupit repro do předních dveří mám 306 break r.v.99 el.stahov.oken a chtěl bych do toho dát max1200 kč .co je za ty prachy asi nejlepší? dík Citovat
Kamil Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 nejlepší asi bude ještě chvilku počkat a došetřit aspoň abys měl 2000,- Za to už se něco dá. Např. Hertz DSK nebo Helix Blue. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 taky ted svazuji ze bych koupil lepsi repro...koukal sem po clarionech a blaupunktech (radio mam Sony takze i sony repro me napadly) ale proc tady vsichni protlacujete Hertz a Helix??? muze mi to nekdo vysvetlit?? Citovat
mk405 Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 proč? protože Hertz DSK nebo Helix Blue prostě hraje lépe:P mk:papa Citovat
John Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 Souhlas s Mk405 Hertz a Helix jsou za svojí cenu asi nejlepší repro do auta. Ja mam Helix a naprostá spokojenost. Neměnil bych. :) Citovat
mk405 Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 \"Helix jsou za svojí cenu asi nejlepší repro do auta\" jen doplním že na rádio bez zesíku. mk:D:papa Citovat
Trundik Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 Byl jsem v Brně ve dvou specializovaných prodejnách na auto hifi a v obou mi jako optimální kompromis mezi kvalitou a cenou nabídli Alpine. Když jsem po nich chtěl srovnání, proč ne to, co je zde uvedeno výše, tak mi bylo řečeno, že kvalita u těch alpine je lepší a jsou méně poruchové. Já osobně je mám, a jsem s nima dost spokojený. Citovat
mk405 Odesláno 19. březen 2005 Odesláno 19. březen 2005 Hertz DSK nebo Helix Blue je prověřeno spokojenýmazákazníkama, nicméně netvrdíme že Alpine nehraje, těšíme se na Trundíkův Šebetov kde můžem porovnat. Ještě by mě zajímalo jestli ten prodavač co prodával alpine prodává i Hertz DSK nebo Helix Blue nebo jen vnucuje své zboží. Citovat
Trundik Odesláno 19. březen 2005 Odesláno 19. březen 2005 prodává fšechno - jesli můžu, tak tady je odkaz Citovat
mk405 Odesláno 19. březen 2005 Odesláno 19. březen 2005 škoda že nemají e-shop:(, jinak stránky vypadají dobře. mk Citovat
Guest Ludweek Odesláno 20. březen 2005 Odesláno 20. březen 2005 asi budu muset nekoho z vas navstivit a poslechnout si jak to komu hraje:papa jinak jaka nejvhodnejsi kombinace od Hertz mi doporucite (myslim tim predni repro komponent a dozadu na plato koaxialni) chci oznaceni Citovat
mk405 Odesláno 20. březen 2005 Odesláno 20. březen 2005 a kolik na to máš:P na radio DSK (kompo) a dozadu to samé (koax je DCX) zakladní řada na zesik si dej max sumu kč, zesik, Wrms.. je toho moc řada: DSK - zakladní ES - spl HSK - kvalita jinak si omrkni na hertz mk:papa [Editován dne 20/3/05 mk405] Citovat
Toman Odesláno 20. březen 2005 Odesláno 20. březen 2005 sakra.. mk405 mne predbehl .. dopredu teda jak se pise - v tvem pripade do 306 16\" Herz (nebo Helix) a dozadu treba to stejne + basak do kufru... nebo jeslti nechces tubu/bednu do kufru tak si dej do plata spis ovaly - prece jen to bude vic basovat.. ja mam Spectron CX (nove za 1600,- proste bomba!) a predni, spise vyskove helixy do doplnuje pekne Citovat
mk405 Odesláno 20. březen 2005 Odesláno 20. březen 2005 jsem rychlej:D Toman: doufám že s těma 16\" Herz si děláš srandu 16 palců=400mm, to by byl nášup:D:D:D takže 16cm. mk:papa Citovat
Toman Odesláno 20. březen 2005 Odesláno 20. březen 2005 mk405: .. a sakra... nejak jsem to poplet... p.s. jsi nejaky pozorny citatal... vsem je prece jasy jak to bylo mysleno Citovat
Guest Ludweek Odesláno 21. březen 2005 Odesláno 21. březen 2005 Napsán autorem mk405 a kolik na to máš:P na radio DSK (kompo) a dozadu to samé (koax je DCX) zakladní řada na zesik si dej max sumu kč, zesik, Wrms.. je toho moc řada: DSK - zakladní ES - spl HSK - kvalita jinak si omrkni na hertz mk:papa [Editován dne 20/3/05 mk405] cenovy strop zatim nemam ...budu to menit postupne takze jak bude nejakej peniz navic tak to vrazim do repraku o zesiku zatim ani neuvazuji...mam radio 4*50W tak myslim ze to staci...nebo nemy smysl kupovat lepsi repro bez toho aniz bych koupil jeste zesik?? jo jeste jedna vec...co znamena ta rada ES=spl??? Citovat
Toman Odesláno 21. březen 2005 Odesláno 21. březen 2005 .. snad budu rychlejsi nez mk to co psal mk405 o herz - jako DSK, ESK a HSK.. to jsou serie reproduktoru od zakladni-nejlevnejsi po nejvyssi-nejdrazsi. Nic vic v tom nehledej. Pokud nechces davat zesik tak ti BOHATE budou stacit na radio DSK.. tento model ma 80W RMS coz na vybuzeni pres radio je az az... Samozrejme ze pres zesik ti budou hrat repra lip a pri vyssi hlasitosti cisteji, u radia uz bude dochazet ke zkresleni. Drazsi repra (vykonejsi) bez zesiku jsou proste \"vyhozeny\" penize.. ten cenovy/vykonovy rozdil bude markantni az pri pusteni pres zesik. V tvem pripade bych volil treba DSK 16ky dopredu, dozadu do plata nejake ty ovaly(vyjdou levneji nez komponenty) a kdyz si pak nasetris tak si muzes koupit zesik treba 4kanal a napojit vse pres nej, nebo dokoupis subac a predni kompa das na 2 kanaly a druhe 2 kanaly das do mustku a budes tim krmit ten box.... Citovat
Guest Ludweek Odesláno 21. březen 2005 Odesláno 21. březen 2005 ty rady jsou mi jasny jen nevim co je ta skratka spl takze predbezne mam vybrano asi tohle: DSK 165 (RMS 80W 165mm) dveře DCX 690 (RMS 90W 6\"x9\") do plata celkova cena cca 4000CZK ocekavane zlepseni oproti puvodnimu repro: min 165% i kdyz na druhou stranu design helixu je mi sympatictejsi a TITANOVA BASSOVA MEMBRANA jakou maji helixy???to jsem nejak nevycet;) Citovat
mk405 Odesláno 21. březen 2005 Odesláno 21. březen 2005 spl je tlak, nekdo tomu říká na bordel, je to zkrátka to co neslyšíš ale rozklepe to celé auto:D rádio 4x50W je samo v max. ale na tyto repra stačí TITANOVA BASSOVA MEMBRANA to jsi vyčetl kde?????? to jsi asi koukal ne nejlepší sérii, helix blue 62 má modrou viz zde Helix noba to je výškové repro [Editován dne 21/3/05 mk405] Citovat
mk405 Odesláno 21. březen 2005 Odesláno 21. březen 2005 helix blue 62 má polypropylen (umělá hmota) Hertz má speš impregnovanej papír Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.