Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Stává se mi ,že mi neustále přibržďujou zadní kola.Při delší trase jsou disky horké,že na ně nejde sáhnout.Ruční brzda je OK,písty se vracejí.Problém je v uložení destiček v těch nerezových pérkách.Na nich je usazena vrstvička prachu z destiček v kterém se destičky zadírají a neodlehnou od kotouče.Po vyčištění je po problému,bohužel dočasně.Destičky jsou VALEO.Ještě jsem se s podobným problémem nesetkal-loni jsme u Záhřebu rozebírali brzdy ať vůbec dojedem k moři.Nevíte co s tím?

Guest dreamtalks
Odesláno

Mozna tohle zrovna slyset nechces, ale ja bych tam dal tvrdsi desticky.

• O 3 měsíce později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

Nazdar chlapi. Dnes som parkoval pri nákupnom centre na miernom kopci zo zatiahnutou ručnou. Cestou domov som si všimol, že pri jazde bez plynu alebo pri vyradení rýchlosti mi auto niečo pribrzďuje, nejde svojou zotrvačnosťou tak, ako inokedy. Pri príchode domov som skúšal teplotu kotúčov a pravý zadný bol horúci, čiže platničky niesú úplne uvolnené. Neviem ale, či to má súvis so spomínanou zatiahnutou ručnou. Auto pri akcelerácii nekladie odpor, z toho usudzujem, že sa asi brzdy uvolnia, ale nie úplne. V utorok chcem zhodiť koleso a pozrieť sa na to. Nestretol sa už niekto s niečim podobným, neviete, kde može byť problém?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...