volnasek Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Stává se mi ,že mi neustále přibržďujou zadní kola.Při delší trase jsou disky horké,že na ně nejde sáhnout.Ruční brzda je OK,písty se vracejí.Problém je v uložení destiček v těch nerezových pérkách.Na nich je usazena vrstvička prachu z destiček v kterém se destičky zadírají a neodlehnou od kotouče.Po vyčištění je po problému,bohužel dočasně.Destičky jsou VALEO.Ještě jsem se s podobným problémem nesetkal-loni jsme u Záhřebu rozebírali brzdy ať vůbec dojedem k moři.Nevíte co s tím? Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Mozna tohle zrovna slyset nechces, ale ja bych tam dal tvrdsi desticky. Citovat
DERT123 Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 tvrdsie aku znacku ? ja mam FERODO a za mokra nic moc Citovat
janou Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Ja mam kotuce aj dosky cca 15 000km brembo v pohode. Citovat
DERT123 Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 som niekde cital ze tieto FERODO sa radia medzi sportove ? ci ? akoze za sucha su velmi dobre len ta voda im nejak neprospieva Citovat
godzila.01 Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Tvrdý desky jsou REMSA, tvrdčí standartní desky jsem ještě neviděl.... jedny destičky přežijou dvoje kotouče a ještě kousek zbyde .... Citovat
dodo407sw Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 ATE - komplet aj v predu aj vzadu aj kotuce a bez problemov, predtym som mal tiez problem... mi piskali aj predne kolesa ked som pocas jazdy tocil z volantom a zadne stale prehriate... Citovat
patko79 Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Páni, neviete kde sa nastavuje ručná brzda? Menil som doštičky a na spodných zuboch mi absolútne nezaberá Citovat
Judes Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Neviem či ti to pomôže ale zdá sa mi že sa tá ručná brzda nastavuje dolu pod pákou v stredovom tuneli. Citovat
patko79 Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Neviem či ti to pomôže ale zdá sa mi že sa tá ručná brzda nastavuje dolu pod pákou v stredovom tuneli. a Kurňa, rozoberal niekto ten panel? Citovat
Thomashko Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Nazdar chlapi. Dnes som parkoval pri nákupnom centre na miernom kopci zo zatiahnutou ručnou. Cestou domov som si všimol, že pri jazde bez plynu alebo pri vyradení rýchlosti mi auto niečo pribrzďuje, nejde svojou zotrvačnosťou tak, ako inokedy. Pri príchode domov som skúšal teplotu kotúčov a pravý zadný bol horúci, čiže platničky niesú úplne uvolnené. Neviem ale, či to má súvis so spomínanou zatiahnutou ručnou. Auto pri akcelerácii nekladie odpor, z toho usudzujem, že sa asi brzdy uvolnia, ale nie úplne. V utorok chcem zhodiť koleso a pozrieť sa na to. Nestretol sa už niekto s niečim podobným, neviete, kde može byť problém? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.