Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dálkový ovladač


reznaluki

Recommended Posts

Nevíte někdo náhodou, jestli se dá sehnat dálkové ovládání na centrál a za kolik? Mám jedno origo ve vystřelováku, ale druhý klíč mám klasický bez dálkáče. Ovšem díky jednomu hodnému spoluobčanu jsem přišel o jediný zámek na voze. Toto jsem řešil zaslepením. A teď bych potřeboval dálkáč. Stačí jako přívěšek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Drahsia varianta je ist do Peugeotu a podla VIN si objednat hotovy kluc aj s dialkovym. Ked som sa na to pytal, tak cena cca. 100eur. Lacnejsia varianta ist do klucovej sluzby, kde robia autokluce a nech si vyrobit duplikat. U nas v ZA vedia urobit presnu kopiu kluca aj s cipom imobilizera a aj ovladacom. Cena cca. 50eur. Nevyhoda pri lacnejsom sposobe je, ze kluc vyzera tak šupácky. Proste taky obycajny noname.

PS: Len taka otazka na zaver, ako sa chces dostat do auta, ked sa ti napriklad vybije autobateria a nebude fungovat elektronika?

[upravil dne 28.07.2011 od DanculD]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

trošku nerozumiem, píšeš, že dvere si porovnal a dal záslepku, z toho mi vyplýva, že tam chýba už iba tá vložka...:myslim a tá predsa nestojí desať tácov

tiež som musel trocha rovnať ten plech dverí a dával som aj novú kľučku aj s krytkou ktorá sa pri tejto príležitosti vyparila takže ma to dohromady stálo cca140€ ale neľutujem, práve preto, že je to ako píšeš jediný zámok na aute a keby som mal zbytočné € tak dám a do spolujazdcových dverí:)

ked som mal rozbitú vložku, tak som bol rád že mám aj diaľkový kľúč, ináč by som bol minimálne 10 dní nepojazdný, keby sa dal zohnať druhý lacný, tiež by som bral...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hm taka otazka, kolkokrat v zivote sa vam stalo, ze sa vam vybila bateria na P307 alebo inom aute s ochranou vybitia baterie natolko, ze ste nedokazali otvorit auto cez dialkac?

odstranenie zamku z dveri a zaslepenie, zastriekanie diery sa povazuje za jedno z najlepsich ochrannych opatreni. Ani nie ze by to bolo neprekonatelne, ale preto ze zlodej si proste radsej vyberie ine auto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aj jedenkrát je dosť....keď sa niečo také stane zaručene sa to stane v tu najnevhodnejšiu chvíľu

dalo by sa to aj napr. navonok akože zaslepiť tou krytkou a tváriť sa, že tam zámok nie je a pod ňou môže ostať tá vložka pre každý prípad

a keby som mal možnosť si vybrať, či mi majú zlodeji rozbiť okno, vypáčiť dvere alebo strihnúť vložku tak si vyberiem tú vložku lebo je to tá najmenšia škoda ale nech si to každý rieši podľa seba, možností je viac...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem s tím byl v peugeotu, tak mi karosář tvrdil, že to bude nová vložka za trojku plus nějaký plech pod ní za litr. Oprava dveří plus lakování. cca 10000. Já jsem nechal vytáhnout tu starou, srovnat plech co ji držel a dát krytku bez díry. Na dveřích to jde pořád vidět, jenom už do těch dveří neteče. Myslím, že vybitou baterii vcelku s přehledem poznám, takže toho se nebojím. Jenom jsem si nechal pro jistotu vyměnit baterku v klíčku. Ale právě mi chybí k druhému klíči to DO. Díval jsem se na net a tam to mají vždy i s klíčem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...