PSK Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Dnes som chcel vymeniť tyčky stabilizátora na prednej náprave. Kúpil som nové, zašiel za automechanikom a zistil som, že staré majú jeden koniec fi 10mm a druhý koniec (dolný) fi 12mm. Nové mali oba konce fi 10mm. V Peugeote vraj poznajú len tyčky s rovnakými koncami. Má s tým niekto skúsenost? Ďakujem. Peugeot 307SW,1,6HDI, FAP,2004. tycky1.pdf Citovat
307rg Odesláno 29. červenec 2011 Odesláno 29. červenec 2011 neviem ako je to u 1,6HDIčka ale na benzíne ich mením pravidelne každý rok a určite majú rovnaké konce pomocou servisboxu a vin-ka sa dá dopátrať presný typ dielu, ináč je aj možnosť že nejaký mechanici dopasovali niečo čo tam byť nemalo.... Citovat
rypak Odesláno 29. červenec 2011 Odesláno 29. červenec 2011 ja je měnil loni ale doporucuju kupovat kovym zapouzdrenim a kovovy vnitřkem zadne plastaky co tam jsou od vyroby prt to vydrží Citovat
jaydeep_peta Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 febiny jsem dával a byly OK a každopádně tyčky maj mít stejný konce... jak píše 307rg, to tam asi někdo někdy nějak zbastlil Citovat
Pino Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Moje řeč, taky jsem obĕ mĕnil, konce jsou oba stejné. Asi u tebe zasahoval nĕjaký domácí kutil. V čem byl zasazený ten silnĕjší čep? V tlumiči nebo ve stabilizátoru? Citovat
Pino Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 Tak mě napadá, že někdo kdo to auto měl, sehnal tyčky z jiného auta nebo modelu, které mají jeden průměr větší a podle toho upravil stabilizátor, nebo tam třeba je i stabilizátor jiný a nebo ještě jedna věc, je to dílo nadpřirozených bytostí :D Citovat
Gibon83 Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 tycky stabilizatora treba tak casto menit? Citovat
matulo Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 treba, velmi rychlo sa vybuchaju a rozklepu sa. samozrejme zavisi od toho kolko na aute jazdis, ale zhruba raz za dva roky ich budes musiet vymenit, pretoze zacnu na nerovnostiach pekne hrkotat Citovat
PSK Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 Tak dnes mi ich vymenili v originál Peugeot za nové s rovnakými koncami fi 10. Nerozumiem tomu. Citovat
Gibon83 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 treba, velmi rychlo sa vybuchaju a rozklepu sa. samozrejme zavisi od toho kolko na aute jazdis, ale zhruba raz za dva roky ich budes musiet vymenit, pretoze zacnu na nerovnostiach pekne hrkotat ja mam 5 rocne auto 3 roky a este som ich nemenil. A niekolkokrat som bol aj v Peugeote a nehovorili, ze by to bolo treba, ani mi nic nehrka na nerovnostiach. Dam to teda kuknut poriadne! Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 24. srpen 2011 Odesláno 24. srpen 2011 Kto ma vacsie kolesa, meni ich castejsie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.