Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes som chcel vymeniť tyčky stabilizátora na prednej náprave. Kúpil som nové, zašiel za automechanikom a zistil som, že staré majú jeden koniec fi 10mm a druhý koniec (dolný) fi 12mm. Nové mali oba konce fi 10mm. V Peugeote vraj poznajú len tyčky s rovnakými koncami. Má s tým niekto skúsenost?

Ďakujem.

Peugeot 307SW,1,6HDI, FAP,2004.

tycky1.pdf

Odesláno

neviem ako je to u 1,6HDIčka ale na benzíne ich mením pravidelne každý rok a určite majú rovnaké konce

pomocou servisboxu a vin-ka sa dá dopátrať presný typ dielu, ináč je aj možnosť že nejaký mechanici dopasovali niečo čo tam byť nemalo....:myslim

Odesláno

Moje řeč, taky jsem obĕ mĕnil, konce jsou oba stejné. Asi u tebe zasahoval nĕjaký domácí kutil. V čem byl zasazený ten silnĕjší čep? V tlumiči nebo ve stabilizátoru?

Odesláno

Tak mě napadá, že někdo kdo to auto měl, sehnal tyčky z jiného auta nebo modelu, které mají jeden průměr větší a podle toho upravil stabilizátor, nebo tam třeba je i stabilizátor jiný a nebo ještě jedna věc, je to dílo nadpřirozených bytostí :D:D

Odesláno

treba, velmi rychlo sa vybuchaju a rozklepu sa. samozrejme zavisi od toho kolko na aute jazdis, ale zhruba raz za dva roky ich budes musiet vymenit, pretoze zacnu na nerovnostiach pekne hrkotat

Odesláno
treba, velmi rychlo sa vybuchaju a rozklepu sa. samozrejme zavisi od toho kolko na aute jazdis, ale zhruba raz za dva roky ich budes musiet vymenit, pretoze zacnu na nerovnostiach pekne hrkotat

ja mam 5 rocne auto 3 roky a este som ich nemenil. A niekolkokrat som bol aj v Peugeote a nehovorili, ze by to bolo treba, ani mi nic nehrka na nerovnostiach. Dam to teda kuknut poriadne!

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...